Cosmopolitan Beauty Awards 2022 Promocijsko sporočilo

To je krtača, ki dela prave čudeže z lasmi!

13. 5. 2021
To je krtača, ki dela prave čudeže z lasmi! (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Če pogrešaš urejeno pričesko in sijaj svojih las, obenem pa ne maraš napornega sušenja s sušilnikom v eni roki in krtačo v drugi, potem je tole naslovljeno nate.

Oblikovanje las revolucionarno spreminja Revlonova krtača za sušenje las in povečanje volumna Titanium v enem koraku, ki precej olajša delo in obenem poskrbi za čudovit volumen in briljanten sijaj.

Njena edinstvena oblika ima nežno zaobljena stranska dela za glajenje las, okrogla robova pa ustvarita volumen pri koreninah in lepo skodrane konice, zato lahko dosežeš čudovito pričesko v občutno krajšem času.

Njene čudovite prednosti:

♥ Tehnologija Ionic Technology™ zmanjša pojav krepastih las in poskrbi za sijoče lase zdravega videza.

♥ Tok zraka skozi krtačo je nasičen z negativnimi ioni, ki zmanjšajo velikost vodnih kapljic in pospešijo sušenje, zato so lasje bolj sijoči in gladki, zmanjša pa se tudi učinek naelektrenosti.

♥ Titanova prevleka pomaga zmanjšati poškodbe las zaradi čezmernega oblikovanja, tako da enakomerno porazdeli toploto, zato se krtača lahko pohvali s 36 % manj zlomljenih ali poškodovanih las.

♥ Mešanica najlonskih ščetin z okroglimi konicami hitro odpravi vozle v laseh, medtem ko šopaste naravne ščetine nežno zajamejo lase, da jih zgladijo in poudarijo sijaj.

♥ Krtača Titanium Ima ročaj z ergonomskim dizajnom.

♥ Priročna je tudi njena vrtljiva priključna vrvica, ki se ne zapleta.

♥ Ima funkcijo izklopa ob pregretju.