Je mogoče, da obstaja sončna krema, ki hkrati odpravi še akne in gube?

Že prejšnje poletje je Rilastil dvignil veliko prahu. Ve, naše bralke, ste ga med drugim izglasovale za prvega spremljevalca v kategoriji sončnih krem, letos pa dvigujejo nivo in postajajo najpopularnejša sončna zaščita poletja 2022!

Je mogoče, da obstaja sončna krema, ki hkrati odpravi še akne in gube? (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2022 | Promocijsko sporočilo

Rilastilova sončna krema je več kot samo sončna krema!

Dermatološka in lekarniška kozmetika Rilastil v svoji liniji ponuja tudi kreme z zaščitnim faktorjem, ki so posebej namenjene vsakodnevni uporabi, saj ponujajo več, kot le zaščito pred soncem.

Kreme v posebni beli embalaži (in ne tipični oranžni), poleg odlične UV zaščite nudijo tudi nego in ciljajo na točno določene problematike posameznika. Namenjene so za uporabo vsak dan, skozi celo leto.

Za naše bralke so na www.pharmagea.com pripravili tudi posebno kodo s popustom, ki velja na vse na spletni strani (tudi na že znižane izdelke). Uporabi COSMO10 in prihrani!

V liniji najdeš 4 različne kreme, namenjene različnim problematikam in tipom kože:

  • Age repair SPF 50+ je hitro vpijajoča sončna krema po kateri ne boš bela! Vsebuje kompleks Agerepair, ki preprečuje fotostaranje, hrapavost in izgubo tonusa ter ohranja kožo zdravo, mladostno in elastično. Popravlja tudi že nastale znake staranja, ki so posledica sončnih poškodb. Ob nanosu je na koži praktično ne čutiš, po tem ko se vpije pa pusti res čudovit glow na obrazu!
  • Acnestil SPF 50+ je primerna za kožo nagnjeno k aknam. Vsebuje sestavine, ki se aktivno borijo proti aknam in hkrati zagotavlja visoko zaščito. Uravnava masten lesk ter kožo tudi matira.
  • D-clar SPF 50+ je tekoča podlaga in sočna krema hkrati. Obarvana krema za obraz, posebej namenjena koži z vidnimi pigmentnimi madeži. Obogatena je s posebnim kompleksom Claritech, ki preprečuje in zmanjšuje nastajanje hiperpigmentacij. Na voljo je v dveh odtenkih, ki dajeta koži enotno in enakomerno polt.
  • AK-Repair 100 kremica je priporočljiva za preventivno in zaščitno terapijo aktinične keratoze (AK) in drugih začetnih ter površinskih oblik ne-melanomskega kožnega raka (NMSC). Ker pa gre za zelo močno fotozaščito, saj ima UVB faktor kar 131 in UVA faktor kar 53 je ponavadi 1. izbira vseh, ki so antiage »obsedenke«.