GLASOVANJE za Cosmopolitan Beauty Awards 2021 je odprto 💅🏼 (in glasuješ lahko TUKAJ 👇)

29. 4. 2021
GLASOVANJE za Cosmopolitan Beauty Awards 2021 je odprto 💅🏼 (in glasuješ lahko TUKAJ 👇) (foto: Aleksandra Saša Prelesnik / AML; obdelava: Nina Skok)
Aleksandra Saša Prelesnik / AML; obdelava: Nina Skok

Od danes naprej se lahko ti in tvoje prijateljice z le nekaj kliki prelevite v stroge žirantke letošnjih Cosmopolitan Beauty Awards 2021!

Kar 87 izdelkov nestrpno pričakuje tvoj glas, saj boš prav ti tista, ki bo med 6 različnimi kategorijami in 18 podkategorijami, izbirala svoje favorite.

V kolikor so se v zadnjem letu kopalniške police šibile tudi v tvojem domu, je čas, da svoje kozmetično navdušenje (ali razočaranje) podeliš z našim Cosmo lepotnim uredništvom!

Vabimo te, da skupaj z nami in našo strokovno žirijo izbereš tiste naj lepotne izdelke preteklega leta, ki so ti obljubljeno lepotno pravljico čisto zares izpolnili.

V vsaki podkategoriji bo nagrajen en izdelek, kot seštevek glasov strokovne žirije in spletnega glasovanja. Vse, kar moraš narediti je, da ...

... odklikaš na cosmopolitan.si/beautyawards in med 87 izdelki izbereš svoje lepotne zmagovalce!

Kar pogumno podeli glas tistim, ki so te v zadnjem času najbolj prepričali, in se tako pridruži Cosmo lepotni odpravi pri iskanju kozmetičnega zlata!

🗳️ Glasuješ lahko do 9. maja 2021 🗳️, preveri pa tudi, kdo sestavlja našo strokovno CBA žirijo 👇:

Poglej, kdo so člani letošnje žirije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021 💅🏼(pst, enega ZAGOTOVO že poznaš)

Pripravila: Nina Skok

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik / AML

Obdelava fotografij: Nina Skok