Cosmopolitan Beauty Awards 2022 Promocijsko sporočilo

Dva preprosta trika za popoln make-up!

30. 4. 2021
Dva preprosta trika za popoln make-up! (foto: Profimedia)
Profimedia

Da boš svoj make-up videz izpopolnila, potrebuješ zgolj dva lepotna izdelka!

Cosmo punce smo ljubiteljice ličil in ličenja, enako pa je z ekipo ustvarjalcev ličil Catrice. Make-up je njihova, naša in tvoja strast!

Pri znamki Catrice si želijo eksperimentirati z barvami, a ne z živalmi. Želijo si polne police izdelkov in oceane polne rib. Vedo, da lahko izgledamo dobro, brez da bi pri tem škodovali naravi in živalim. 

"Srečni smo samo, ko nikoli ne škodimo."

Želijo pa osrečiti tebe, zato ti Cosmo uredništvo predstavlja dva must-have izdelka (enega imaš zagotovo v svoji kozmetični torbici), ki bosta dodala piko na i tvojemu vsakdanjemu make-up ritualu.

#1 Power Plumping gel za ustnice

Catrice šminka za volumen ustnic, ki bodo pripravljene na poljube: sijajna šminka zaradi hidratantne hialuronske kisline zgladi ustnice in jih naredi bolj polne.  Šminke so na voljo v desetih modernih barvah, ki te bodo navdušile!

#2 Camouflage tekoči korektor

Temni kolobarji, nepravilnosti in rdečica so sedaj preteklost - CATRICE tekoči korektor za prekrivanje Camouflage namreč nudi optimalno prekrivanje in nego. Korektor je zelo pigmentiran, vodoodporen in izjemno dolgo obstojen, aplikator pa zagotavlja enostavno uporabo.

Foto: Profimedia, promocijsko gradivo