CBA 2021: Okronali bomo NAJ lepotne izdelke najslabšega leta "ever" (pridruži se dogodku TUKAJ 👇)

27. 5. 2021
CBA 2021: Okronali bomo NAJ lepotne izdelke najslabšega leta "ever" (pridruži se dogodku TUKAJ 👇) (foto: Cosmopolitan uredništvo)
Cosmopolitan uredništvo

Si tudi ti prispevala glas na letošnjih Cosmopolitan Beauty Awards in držala pesti za svoje favorite? Potem te zagotovo zanima, kateri izdelki so letos stopili na najvišjo stopničko!

Ta četrtek nikar ne spreglej zaključne podelitve Cosmopolitan Beauty Awards 2021, na kateri ti zaupamo, kateri izdelki so tisti, ki si zaslužijo častno mesto v tvoji lepotni rutini!

Zaključni dogodek tega priljubljenega projekta si boš lahko ogledala ta četrtek, 27. maja, ob 20. uri, na vseh kanalih Cosmopolitana Slovenija, natančneje na naši spletni strani cosmopolitan.si, Facebooku, Instagramu in YouTubu.

Na slavnostni podelitvi naj lepotnih izdelkov najslabšega leta "ever" se nam bodo pridružili tudi letošnji strokovni žiranti, zato nikakor ne smeš manjkati. Še ne veš, kdo so? Vse izveš TUKAJ.

Pst, in še to! Pred samim dogodkom ne pozabi skočiti do najbližje trafike po najnovejši izvod revije Cosmopolitan, v kateri bodo prav tako objavljeni vsi zmagovalci!

Vabimo te, da se nam torej v četrtek, 27. maja, ob 20. uri, pridružiš na zaključni prireditvi Cosmopolitan Beauty Awards 2021 in še isti dan prelistaš svež izvod nove Cosmo številke.

Se vidimo!

Fotografije: Cosmopolitan uredništvo

Preberi še: Poglej, kdo so člani letošnje žirije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021 💅🏼(pst, enega ZAGOTOVO že poznaš)

Priporočamo tudi: Izbiramo NAJBOLJŠE lepotne 💅🏼 izdelke najslabšega leta "ever" (prihajajo COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2021)