Color US - profesionalno barvanje las za ceno barvanja doma!

Barvanje las še nikoli ni bilo tako enostavno. V drogeriji kupiš odtenek, s katerim bi nekoliko poeksperimentirala, si vzameš tisto urico, ki se s sušenjem in urejanjem nato sicer rado zavleče v dobri dve urici, in si z nekaj malega packanja tip top urejena.

Color US - profesionalno barvanje las za ceno barvanja doma! (foto: promocijsko) promocijsko
17. 9. 2013 | Promocijsko sporočilo

Res?

Že površen pregled tvojega naglavnega okrasa namreč pokaže, da si zgrešila prenekateri pramen, barva tvojih las po barvanju ni takšna, kot si upala in pričakovala, kopalnica, tvoja najljubša majčka in brisača ali dve pa so polne trdovratnih madežev.

Za vse punce, ki si lase barvate same doma, pa se zdaj ponuja fantastična rešitev vseh naštetih težav.

Color US - za pametna dekleta!

Color US ponuja vsaki ženski, ki si sicer barva lase sama doma, profesionalno barvanje za enako ceno, kot plačuje barvo za lase v drogeriji.

Cena Color US storitve je ne glede na dolžino las 9 ali 12 evrov (odvisno od lokacije salona in njihovih stroškov), medtem ko se cena barve za lase v drogerijah giblje med od 5 do 12 evri, pri čemer je potrebno poudariti, da za daljše lase pogosto porabimo dva takšna pakiranja.

In kaj dobiš za teh 9 ali 12 evrov?

Profesionalen nasvet glede ustreznosti tona glede na polt, obliko glave, strukturo in svetlost las, kar v drogerijah in drugih trgovinah pogosto pogrešaš, saj se tamkajšnje svetovalke precej slabše spoznajo na barve in proces barvanja las kot pravi frizerji, ki vsak dan pobarvajo lase številnih strank.

In prav dober nasvet pri izbiri barve las je predpogoj za to, da bo ženska zares zadovoljna z barvo, ki si jo bo dala na lase.

Nato sledi profesionalno barvanje las, ki je veliko bolj natančno, kot je lahko barvanje samega sebe doma, kjer je največji problem barvanje na vrhu in zadnjem delu glave.

Ko je čas delovanja barve mimo, ti frizer še umije lase in tako še izdatno poskrbi za tvoje ugodje, pri čemer tvoja domača kopalnica ostane prijetno čista.

Ko je to opravljeno, si lahko pričesko urediš prav tako, kot to počneš tudi sicer doma. Na voljo so ti profesionalni izdelki za urejanje frizure in profesionalni električni aparati (fen in likalnik).

Vse to le za 9 ali 12 evrov!

Nič čudnega, da je facebook profil Color US poln komentarjev zadovoljnih žensk v stilu: 'NIKOLI VEČ DOMA!'

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri