Clinique vabi na 'Happy Day' praznovanje

Pridruži se nam v parfumerijah Limoni City Park Ljubljana in Europark Maribor od 10. do 11. decembra, vsak dan med 11. in 19. uro.

2. 12. 2010 | Promocijsko sporočilo

Judy Garland je pela 'Forget your troubles, come on get happy!' in v teh treh dneh si lahko srečna tudi ti, zahvaljujoč zabavnemu koncu tedna, ko praznujemo Clinique Happy Vikend, podaljšano praznovanje vsakoletnega dogodka Happy Day, ki poteka po vsem svetu s ciljem osrečevati ljudi z majhnimi, a pomembnimi dejanji.

V času Happy Vikenda te Clinique vabi v parfumerije Limoni City Park Ljubljana in Europark Maribor, kjer te bosta Limoni in Medicopharmacia ekipi osrečili z veliko porcijo dišave Happy, ki že mnoga leta prebuja občutek sreče med milijoni ljudmi in to praznično obdobje ne bo prav nič drugačno od preteklih!

Sreča lahko tudi diši!

Kot čustvo v katerem je dobila navdih, je dišava Clinique Happy univerzalna.

Že več kot 45 milijonov izdelkov Clinique Happy je bilo do sedaj prodanih po celem svetu in če bi jih vodoravno položili enega ob drugega, bi obkrožili 2/3 Zemlje! Clinique naš planet dobesedno prekriva s srečo in dokazuje, da je sreča univerzalno čustvo.

Clinique obdaruje

V letošnjih prazničnih dneh želi Clinique vsem, ki se jih dotakne, v življenje prinesti trenutek sreče. V času Happy Vikenda bodo otroke osrečili s čokoladicami, bonbončki in oranžnimi baloni, mamicam bodo podarili brezplačno ličenje in še kakšno presenečenje. Mar ni to super?

Da Clinique nagrajuje tudi na spletnem cosmu si pa tudi opazila, kaj ne? Nisi? Klikni na nagradno igro Clinique Happy Day!

Pridruži se nam!

Vsi Clinique zaposleni bodo v času Clinique Vikenda delali v parfumeriji in dajali podporo prodajalkam, kupcem in Clinique lepotnim svetovalkam, ki veljajo za najbolj izobražene v vsej kozmetični industriji.

Vabijo te, da se jim pridružiš in skupaj z njimi med ljudmi širiš mantro sreče!

Vse kar moraš storiti je, da s seboj prineseš dobro voljo!

Čakali te bodo!

Nekaj drobnih nasvetov, zaradi katerih so ljudje bolj srečni - preizkušeno delujejo!

  • Veliko se smej.
  • Čimvečkrat se zahvali ljudem.
  • Stori čimveč naključnih prijaznih dejanj.
  • Pogovarjaj se o dobrih in pozitivnih stvareh, ki se dogajajo po svetu.
  • Spomni koga na vse razloge, ki jih ima za srečo!
  • Podari otrokom nekaj, kar jim privabi nasmeh na obraz in prebudi iskrice v očeh.

In kot pogosto slišimo:

“Ko daješ, daj s celim srcem — zaradi tega boš srečnejši človek.”

Pa ne pozabi na klinično dokazano dejstvo:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri