Cédrat - nova dišava zanj, na katero boš nora tudi ti

Eni od punc iz našega uredništva se dogaja, da v kopalnici zadnje čase pogosto (na skrivaj) posega po izdelkih z njegove omarice.

Cédrat - nova dišava zanj, na katero boš nora tudi ti (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
15. 6. 2015

Hja, punca se pač ne more upreti izdelkom iz nove L'Occitanove kolekcije, ki takooo lepo dišijo. Še posebej, če obožuješ vonj po svežih citrusih, je nova kolekcija Cédrat kot nalašč za tvojega dragega (in zate psss ;)).

L'Occitane je posebej za moške ustvaril kolekcijo s prefinjeno svežo citrusno toaletno vodico in izdelki za nego kože, ki izpolnjujejo specifične zahteve moških. 

Izbiraš lahko med: očiščevalnim gelom za obraz, gelom za celovito nego obraza , gelom za britje, kremastim gelom po britju, dišavo Eau de Toilette , gelom za prhanje, dezodorantom v stiku in milom.

Navdih za novo kolekcijo je cedrat – sadež citronovca, ki mu v veliki družini agrumov pripada posebno mesto.

A kako diši? Takole ...

Zelene, citrusne, živahne in iskrive dišavne note najprej obudijo spomin na deročo reko, od katere veje svežina. Takoj za tem pa grenke note lesne lupine razkrijejo prefinjen karakter dišave. Naravna eleganca sijajnega cedrata se ubrano preplete z bergamotko. Aromatične začimbe in rahlo dimljena lesna osnova zaokrožijo dišavo v sofisticirano harmonijo.

Po domače povedano, noro hudo! ;)

cedrat

Si vedela?

Francoska beseda 'cédrat' izvira iz besede 'cèdre' (cedra), saj lesna dišava cedratove lupine spominja prav na vonj cedre. Cedratu pripada posebno mesto v veliki družini agrumov (v katero spadajo tudi limona, pomaranča in klementina), saj je bil prvi agrum, ki so ga že v 1. stoletju n. št. prinesli v Evropo, nato pa tudi na Korziko.

Čeprav pri otočanih zaradi svojega precej nenavadnega videza sprva ni bil priljubljen, so ga ti v 19. stoletju vzljubili zahvaljujoč njegovi poživljajoči in osvežilni dišavi.

L'occitane se je nad cedratom tako zelo navdušil, da je želel vsem predstaviti njegovo odlično in čudovito esenco, ki se rodi ob destilaciji.

Obenem pa je želel strankam ponuditi tudi druge dobrobiti tega sadeža, ki so mu že v davnih časih pripisovali zdravilne lastnosti.

S tem v mislih je L'Occitane zasnoval nove negovalne formule, ki v svojem srcu nosijo cedrat in poskrbijo, da tudi moški uživajo v negi.

Nova kolekcija za moške bo v trgovinah L'OCCITANE na voljo z 18. junijem 2015!