Bulgari predstavlja Bvlgari Man

Ikona brez primere in novi predstavnik Bulgari moškega univerzuma, Bvlgari Man, je žareča in čutna dišava. Z navdihom doslej še neizdane vizije naravne elegance, uteleša popolno napoved moškosti in notranje karizme.

3. 11. 2010 | Promocijsko sporočilo

Bvlgari Man je dišava izkušenega moškega, ki je odločen, a hkrati kapriciozen. Sveže in zveneče note izražajo njegov sodoben značaj, ki spremlja najnovejše trende, medtem ko topli in mamljivi poudarki razkrivajo njegovo odločnost in nikoli bahavo čutnost.

Nov ideal moškosti

S kreacijo, ki je popolnoma nova olfaktivna izkušnja, dragocena in zveneča, Bvlgari Man predstavlja orientalsko dišavo belega lesa, ki postavlja nove ideale moškosti. Intenzivni lesni akordi so tradicionalni element moške parfumerije, sedaj pa odsevajo bleščečo subtilnost, ki ujema esenco naravne lepote.

Prav od uvodnih tonov dalje, BvlgarI Man naznanja svoj sodobni duh, v katerem se s prvim dotikom pomeša dehteče sadna zmes kalabrijske bergamotke, vijoličnih listov in lotusovega cveta. Ta prvi dih svežine vztraja prav do srca dišave ter ji daje poseben eteričen značaj.

Jedro z briljantnimi detalji

Jedro BvlgarI Man se takoj razkrije z zapeljivo lesno zmesjo in bogatimi briljantnimi  detajli. Močne in odločne arome vetiverja in ciprese se stapljajo s sladkobo belega lesa,  kremasto sandalovino ter lesom kašmirja, in tako zagotavljajo čistost in toplino. Na tej točki se razkrije nepričakovan del dišave Bvlgari Man: magnetno privlačni akordi rastlinske ambre – ki jo je ekskluzivno za Bulgari ustvaril Alberto Morillas – s pričakovanjem globine in zemeljskih tonov dodajo skorajda orientalskost in ustvarjajo toplo harmonijo, ko se benzoin tankočutno pomeša z zasvajajočimi niansami belega medu in mošusa.

Bvlgari Man

Nova poželjivost skozi mikavno kombinacijo intenzivnosti ter jasnosti.