Bodi ženska – prelestna fatalka od glave do visokih petk!

Še nekaj dni te loči od zate nadvse pomembnega zmenka. In medtem ko v mislih še iščeš pravo kombinacijo oblekice,  čeveljčkov in torbice, te prav nič ne skrbi, kako boš z zmagovalno kombinacijo uskladila še svoj osvajalski make-up. Prav takega, ki ti bo pisan na kožo. BODI ŽENSKA.

27. 2. 2013 | Promocijsko sporočilo

Ker dobro poznaš spletno mesto, na katerem najdeš praktično vse, veš, da boš ta večer pred njega stopila kot prava femme fatale. Svoj čar in šarm boš na naslednjih zmenkih zagotovo še stopnjevala: enkrat s poudarkom na očeh, naslednjič na ustnicah, vsakič pa z omamnim vonjem...

Najcenejša spletna trgovina bodizenska.si je pravi mali spletni raj za cosmo fatalke, ker premore kvalitetno kozmetiko, ki se ponaša z odličnimi pigmenti od nevtralnih do intenzivnih barv po izredno ugodnih cenah.

Si od nekdaj želiš imeti doma bogato izbiro barv, kakršno premore samo dobra vizažistka? Na enem mestu si boš lahko izbrala najbolj drzne barve za prav vsako razpoloženje in obenem odkrila svoj najljubši parfum.

Prava femme fatale ni le lepa in urejena, pač pa znaš za svoj denar dobiti največ:

  • na enem mestu poleg dekorativne kozmetike kupiš še izdelke za nego telesa in las, moške in otroške kozmetike ter parfume priznanih blagovnih znamk.,
  • se veseliš nagrade pri nakupu nad 20 evrov,
  • ne plačaš poštnine pri nakupu nad 50 evrov,
  • poleg kozmetike spotoma v spletni trgovini zlevoroko.si kupiš še čistila, prehranske dodatke, izdelke za nego rastlin, barve za tekstil, lovilce barv, izdelke za nego obutve in doma. Dve strani, ena košarica, ena poštnina :)

Še en bonus:

Odkar obiskujemo bodizenska.si se tudi ne mučimo več z neljubimi dilemami: naj si za zmenek kupim nove stiletke ali nova ličila? Z bodizenska.si si lahko privoščim kozmetiko, ki bo jemala dih, ostalo pa mi bo tudi za že ogledane čeveljčke ;)

In tako sem zadnjič preizkusila paleto PRET-A-PORTER in je enkratna!

Bi preizkusila? Bodiženska.si  ti podarja 25% popust pri nakupu izdelkov iz njihove spletne drogerije.  Promocijska koda za cosmo popust je: INGRID

licila