Bodi SAMA SEBI največji IDOL (se zavedaš, da si edinstvena?)

Ženske nove generacije so ženske, ki sprejemajo same sebe. Poišči navdih prav v sebi in zadiši po notranji moči in uspehu, ki neizogibno sledi. 

17. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Uresniči svoje sanje

Sodobna in moderna ženska se oddaljuje od tradicije in na novo določa pomen uspeha. Izraža prepričanje, da ima vsaka ženska moč spremeniti svet tako, da odločno stopi svojim sanjam naproti.

Vse ovire lahko ženska premaga z močjo, ki jo ima v sebi, in uresniči svoje sanje. Da začutiš to moč, moraš najprej sprejeti to, kar si, in se zavedati, da si taka edina na svetu. Naravna in unikatna! Prav to, da si edinstvena, je tisto, zaradi česar si lahko sama sebi idol. Zato le verjemi vase in v svojo naravno moč in tako boš lahko sčasoma morda celo presegla samo sebe in si mimo vseh ovir utrla pravo pot: tisto samo svojo, ki vodi k uresničitvi samo tvojih sanj.

Kot ženska pa ozavesti tudi, da si del žensk po vsem svetu. Vsaka je drugačna, a vsem nam je skupno, da lahko druga drugo spodbujamo, da v svoji edinstvenosti postane najboljša različica same sebe

Izberi simbol svoje ženskosti

Da počasti prebujanje ženske moči, je Lancôme zasnoval čudovito novo dišavo kot simbol, ki izraža to novo vizijo ženskega uspeha. Z izbiro dišave Idôle boš izrazila in poudarila svoje lastnosti, kot so notranja moč, samozavest, integriteta, zvestoba svojim načelom.

Idôle je dišava, ki te bo vedno znova opomnila, da si lahko sama sebi največji idol.

Na podlagi svojega izhodišča, da ustvari čiste note in se tako oddalji od tradicije, se je Lancôme odločil oblikovati harmonijo na osnovi vrtnic. V dišavi je kalejdoskop vrtnic, vzgajanih na posebno skrben način, okrepljen z jasminom, pačulijem, mošusom, bergamotko in hruško. Rezultat je popoln, nadvse zapeljiv vonj po ženski eleganci, ki ga vsaka od nas osmisli in nosi po svoje – na svoj edinstven način.  

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri