Beseda, ki bo spremenila tvoj pogled na življenje!

Naj ti odkrijemo, katera švedska beseda nas je tako očarala, da smo pričele življenje dojemati drugače – in kako enostavno je! In kaj ima ta beseda zveze z lepoto? Tako kot me, boš očarana nad švedskim pojmovanjem lepega in predstavljanja lepote.

16. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Naj vas navdušimo nad švedsko besedo, ki opisuje celoten življenjski slog - 'Lagom'. Lagom pozna prav vsak Šved, lagom je občutek uravnoteženosti življenjskega zadovoljstva, popolna harmonija, čudovito ravnovesje v vseh stvareh, ki jih počneš. To besedo bi lahko opisale kot: 'ravno prav' v vsem kar počneš: ne preveč, ne premalo – ravno prav.

To je ključ do zadovoljnega življenja, življenja v ravnovesju. Potrudi se biti uspešna, a zato ne zanemari svojega družabnega življenja, najdi pravo harmonijo v športu, ki te je zasvojil, a ne pretiravaj z izčrpanjem svojega telesa, sledi modnim zapovedim, a vseeno ohrani svoj jaz in ko se dotaknemo lepote, bodi negovana, poudari svojo naravno lepoto in ne izstopaj s pretiranim ličenjem. Lagom način življenja želi, da poudariš svojo naravno lepoto, da se več ne skrivaš za večimi plastmi ličil. Kajti lagom način življenja se upira vsem ekstremom in te bo naučil, da boš izbirala logično in praktično. Nikakor te ne bo spremenil v povprečno osebo, temveč bo povzdignil vse tvoje vrline, ki se jih boš naučila poudarjati sama. Prav tako, te bo ta način življenja naučil, da boš pričela izbirati z zavedanjem, kaj je res tisto, kar potrebuješ v življenju, brez nepotrebnega balasta. Lagom – živi v harmoniji!

Me smo odkrile izdelke, ki odražajo 'lagom'!

Letošnjo jesen smo se zaljubile v Švedsko in njeno lepoto v vsem kar nas je tam obkrožalo, v mesta, v naravo, v tradicijo, v njihov način življenja. Iskale smo njihov recept za uravnoteženo nego za uravnoteženo življenje, lepotne izdelke, ki dajejo energijo, a tudi sproščajo, ki nahranijo, a tudi osvežijo. Zaljubljeno smo odkrile prav to kar smo iskale: ravno pravo mešanico narave in znanosti!

Znamka Barnängen s spoštovanjem do ravnovesja odraža 'lagom', kjer v svojih izdelkih spaja sestavine z nordijskim navdihom in švedsko estetiko. Njihovi izdelki vsebujejo nordijsko naravo, raznovrstne rastline, trave, hranilne sestavine, ki jim Švedi že stoletja zaupajo in jih uporaljajo. Tako njihovi izdelki prepletajo divjo nordijsko robido, brezo, bezeg, ki so mešane z znanstveno raziskanimi formulami za nego kože.

To je ključ do skrbi za lepoto v ravnovesju!

Barnängenova misija je nuditi uravnoteženo nego za kožo v čudovitem ravnovesju. Sedaj lahko spoznaš in občutiš njihove izdelke, saj smo z veseljem ugotovile, da lahko na naših policah najdeš njihovi liniji Nordic care in Nordic Rituals. V liniji Nordic Care boš odkrila izbor krem za prhanje in losjonov za telo, ki jim je dodan njihov zaščitni znak Cold Cream, ki je formulacija legendarnega mila, ki je proslavil trgovsko znamko Barnängen. Nordic Rituals pa te bo očaral z izborom gelov za prhanje in kopanje ter oljem za telo s sestavinami z nordijskim navdihom in njihovim izvirnim Moisture Serumom.

Barnängen verjame, da lepota nastane v trentku, ko se počutiš 'ravno prav' – bodi samozavestna, pristna in v ravnovesju. Vnesi v življenje Lagom!

Več najdete tudi na njihovi Facebook strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri