Slovenske lepotne blogerke izbrale najboljšo kremo za nego telesa (in druge top lepotne izdelke!)

Na 2. konferenci lepotnih blogerk – Bloggers MeetUp 2016, ki je znova postregla z odličnim programom, smo dobili nove zmagovalce v lepotni industriji.

Slovenske lepotne blogerke izbrale najboljšo kremo za nego telesa (in druge top lepotne izdelke!) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 10. 2016

60 lepotnih blogerk je prek spletne ankete izbralo presežke v lepotni industriji, ki so jih najbolj navdušili v obdobju od jeseni 2015 do jeseni 2016.

V spletni anketi, ki so jo izpolnile udeleženke, so bili izbrani tisti zmagovalci, pri katerih so se anketiranke zedinile z vsaj tretjino glasov.

In kateri so v tem trenutku najboljši šampon za suho pranje las, najboljšo šminko, najboljši izdelek za nego telesa, obraza in druge lepotne bisere letošnjega leta?

Zmagali so:

Zmagovalec v kategoriji LIČILA je postala Avonova šminka Perfectly Matte Lipstick.

Naziv najboljši šampon za suho pranje las (zmagovalec v kategoriji LASJE) je dobil izdelek Batiste šampon za suho pranje las.

Najboljša krema za nego telesa v bistvu ni postala krema ampak Afroditin 100% SPA Mousse za telo. Kozmetika Afrodita je zmagala tudi v kategoriji  SLOVENSKA ZNAMKA.

Zmagovalec v kategoriji NEGA OBRAZA je postal Dvorec Trebnik in njihov Vlažilni serum s hialuronsko kislino.

Zmagovalec v kategoriji SOS IZDELEK pa Vichy Dermablend 3D Correction korektivni gladilni tekoči puder.

Za najboljšo dišavo oziroma dišavno linijo so blogerke izbrale Eau Sereine (Le Couvent des Minimes), naziv najboljše spletne trgovine je prejela spletna stran www.licila.si, najboljši dogodek za blogerke je organiziralo podjetje Stillmark d. o. o., zmaga v kategoriji BLOGERSKA OSEBNOST pa je šla letos v roke Niki Veger (na fotografiji spodaj), ki jo zagotovo poznaš po njenem čudovitem blogu Beautyfullblog.

Na lepotno konferenco Beautiful Bloggers MeetUp 2016 je naravnost s pariškega tedna mode v Slovenijo prišla celo svetovno priznana umetnica ličenja Kristina Vidic, ki je predstavila najnovejše trende ličenja za jesen/zimo 2016/17.

Konferenca je ponudila tudi številna druga uporabna znanja s strani najboljših strokovnjakov s področja bloganja, fotografije in družbenih medijev (Mojco Marš, Branislavo Antović, Leno Gregorič, Sanjo Macur ...).

Predstavljenih je bilo kup lepotnih novosti, je pa tokratna lepotna konferenca slavila unikatnost in poudarila pomen kakovosti pred všečkanostjo.