Alterna na Hair & Hollywood dogodku predstavila nove trende

Pred dnevi je v Ljubljani potekal frizerski dogodek Hair & Hollywood, ki ga je organizirala prestižna lepotna znamka Alterna. Frizerski stilisti iz salonov Fenos in Medinmleko so predstavili najnovejše trende v frizerski industriji.

27. 10. 2015 | Promocijsko sporočilo

Ogledali smo si lasne kreacije, ki so nas vsekakor navdušile in očarale. Sašo Fenos, mojster striženja, ki je z unikatnimi in domiselnimi tehnikami striženja ustvaril prelepe geometrijske pričeske, ki so navdih dobile v Alternini kolekciji pričesk Uptown & Downtown Collection 2015. Vse pričeske je moč nositi na več načinov, saj se v vsakem dekletu skriva profesionalna in zabavna plat, zato lahko temu prilagodi tudi svojo pričesko. Frizerji iz salona Medinmleko so predstavili glamurozne pričeske, ki jih lahko prav tako spreminjamo čez dan, glede na priložnost (služba, kosilo, predstava v gledališču, fitnes...). Veliko navdušenje so poželi t.i. keltski vozli, ki v pričesko vnesejo nekaj glamurja in veliko prefinjenosti ter elegance.

Več na http://alterna-kozmetika.eu/.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri