ABRAKADABRA ... Sijajna darila so na dlani!

Verjameš v čarovnijo? Ne? Potem še nisi bila priča najnovejšim L'OCCITANOVIM čarobnim urokom ...

14. 12. 2012 | Promocijsko sporočilo

Ko boš vstopila v L'OCCITANOV skrivnosten svet očarljivih daril, boš začutila čaroben urok, ki bo letošnje praznike spremenil v pravljično doživetje.

L'OCCITANOVI neustavljivo privlačni negovalni in lepotilni izdelki ter prefinjene dišave iz Provanse so več kot zgolj darilo pod božičnim drevescem. So vez med tabo in ljubljeno osebo. So priznanje naklonjenosti in povezanosti.

Preseneti z darilom iz L'OCCITANA ter podari nepozabne trenutke užitkov in dobrega počutja. Pri tem pa ne pozabi nase ... Tudi sebi privošči čudovite kozmetične izdelke L'OCCITANE, ki jih navdihujejo in napajajo dežele Mediterana, in si tako polepšaj praznike!

Odkrij popolno ponudbo čarobnih daril iz L'OCCITANA

L'OCCITANOVE praznične novosti

Imenitni in očarljivi praznični kolekciji v omejeni izdaji, ČUDOVITI CVETOVI in ČAROBNI LISTI, bosta tebe in tvoje najdražje povsem uročili ...

  • Čudoviti cvetovi - iskriva dišava, ki očara ...

Čudoviti cvetovi je kolekcija, ki kot čaroben urok spaja iskrive, sočne note rdečih sadežev s prefinjenimi in očarljivimi cvetličnimi akordi. Dišava, ustvarjena za rahločutne ženske, te ponese na cvetno pregrinjalo rožnih lističev vrtnic in potonik ...

V kolekciji ČUDOVITI CVETOVI so na voljo: Eau de Toilette, 75 ml (39,50 €), Eau de Toilette Intense, 10 ml (20,00 €), Lepotilno olje za telo in lase, 75 ml (29,00 €), Gel za prhanje, 250 ml (13,50 €) in 75 ml (5,00 €), Krema za telo, 250 ml (33,00 €), Krema za roke, 30 ml (7,50 €), Toaletno milo, 50 g (3,50 €).

 

  • Čarobni listi - očarajo in uročijo ...

Čarobni listi je kolekcija, ustvarjena zanjo in zanj. Njena svojstvena dišava pričara praznični provansalski venec iz dišečih listov, prepojen s čarobno dišavo citronke in citrusov ter prefinjeno mehkobo vanilije z lešniki.

V kolekciji ČAROBNI LISTI so na voljo: Eau de Toilette, 10 ml (17,50 €), Mleko za telo, 250 ml (22,00 €), Piling gel za prhanje, 200 ml (14,50 €) in 75 ml (5,00 €), Krema za roke, 30 ml (7,50 €), Toaletno milo, 50 g (3,50 €).

Popolna darila za močne, strastne in zapeljive moške

Iščeš darilo, ki je izvirno, drugačno in unikatno ... tako kot je edinstven njegov prejemnik? L'OCCITANE ima imenitne zamisli! Razveseli ga z aromatičnimi, pristnimi dišavami ter učinkovitimi izdelki za osebno higieno in britje, ki v njegovo vsakodnevno nego prinesejo polne, bogate vonje Provanse v vsej njihovi robatosti in skrivnostnosti.

Priporočamo darilni komplet AROMATIČEN L'OCCITAN ZANJ: Milo, 100 g (4,00 €), Gel za britje, 150 ml (13,50 €), Eau de Toilette, 100 ml (41,50 €), Gel za prhanje, 250 ml (14,00 €), Balzam po britju, 30 ml (11,00 €), Darilna škatla – velika (2,09 €).

Odkrij L'OCCITANOVO celovito ponudbo za moške


Prefinjeno dišeče darilo za gospe in gospodične

Kaj ko bi za božič podarila dotik pomladi? L'OCCITANOVA najbolj prodajana dišava ČEŠNJEV CVET slavi opevano lepoto češnjevih cvetov in njihovo prefinjeno dišavno igro v prvih dneh pomladi. V kolekciji Češnjev cvet boš poleg toaletne vodice našla tudi številne druge čutne lepotilne in negovalne izdelke, ki bodo s svojimi kot žamet nežnimi teksturami in čudovitimi dišavami pričarali čaroben božič – tebi in tvojim najdražjim.

Priporočamo darilni komplet ČUTEN ČEŠNJEV CVET: Eau de Toilette, 100 ml (41,50 €), Gel za prhanje in kopel, 250 ml (13,50 €), Lepotilno mleko za telo, 75 ml (8,00 €), Krema za roke, 30 ml (7,50 €), Milo za kopel, 50 g (3,00 €), Darilna škatla – srednja (1,67 €).

Odkrij celotno L'OCCITANOVO kolekcijo ČEŠNJEV CVET


Dragoceno karitejevo maslo - zanjo in zanj

L'OCCITANOVE naravne negovalne formule za obraz in telo, obogatene s čarobnim lepotilnim balzamom, so pravo darilo za vse, ki imajo suho in izsušeno kožo. Celovita kolekcija za nego obraza in telesa s karitejevim maslom obnavlja hidrolipidni zaščitni plašč, koža je mehkejša, prožnejša in bolj sproščena ter globinsko nahranjena in zaščitena.

V Burkina Fasu, od koder L'OCCITANE pridobiva ta dragoceni lepotilni balzam po načelih pravične trgovine, je karitejevo drevo sveta rastlina. Njegove plodove – oreščke smejo pobirati le ženske. Karitejevo maslo, ki ga že stoletja pridobivajo iz zmletih oreščkov, je bogato z vitaminoma A in E ter z maščobnimi kislinami, ki kožo hranijo in ščitijo. »Žensko zlato«, kot še imenujemo karitejevo maslo, se uporablja v visokih koncentracijah, saj je univerzalna in nenadomestljiva sestavina za nego normalne do zelo suhe kože.

Priporočamo darilni komplet DRAGOCENI KARITE: Ekstranežno milo, 100 g (4,00 €), Ultrabogata krema za prhanje, 250 ml (15,00 €), Ultrabogata krema za telo, 200 ml (33,00 €), Duo Krema za roke, 75 ml & Krema za stopala, 75 ml (20,00 €)*, Darilna škatla – velika (2,09 €).

*Na voljo samo kot komplet.

Odkrij celotno L'OCCITANOVO kolekcijo KARITEJEVO MASLO


Vstopi tudi ti v L'OCCITANOV skrivnosten svet očarljivih daril, s katerimi boš sebi in svojim najbližjim pričarala čarobno praznično veselje!

Trgovine L'OCCITANE:

  • LJUBLJANA: Mestni trg 7, NS Citypark, Mercator Center Šiška, Nama, Maxi
  • KOPER: Čevljarska ulica 35
  • PORTOROŽ: Obala 20
  • NOVA GORICA: NS Qlandia
  • BLED: Cesta svobode 10
  • MARIBOR: NS Europark, Gosposka ulica 11
  • NOVO MESTO: Glavni trg 13, NS Qlandia
  • CELJE: NS Citycenter

Tudi v spletni trgovini www.loccitane.si