Tako boš premagala vse zimske težave s svojimi lasmi

Za zdrave močne in vitalne lasje se boš moralo malo potruditi, vendar ti bo s pomočjo teh nasvetov zagotovo uspelo. Narava resnično dela čudeže.

Tako boš premagala vse zimske težave s svojimi lasmi (foto: shutterstock) shutterstock
29. 11. 2016 | Promocijsko sporočilo

Si ena izmed tistih, ki ima naslednje težave?

  • Lasje mi izpadajo prekomerno
    Slaba prekrvavitev lasišča, zmanjšana oksigenacija, slab krvni mikro obtok in napad prostih radikalov, so le nekateri izmed dejavnikov, ki lahko vplivajo na celično aktivnost, zaradi česar so tvoji lasje lahko šibki ali ti izpadajo prekomerno.
  • Moti me prhljaj
    Neravnovesje v naravnem izločanju sebuma in širjenje mikroorganizmov so glavni vzroki za luščenje in nadležno srbenje, ki je značilno za prhljaj.
  • Moji lasje so prehitro mastni
    Prekomerno izločanje sebuma povzroča kopičenje toksinov in izločanje maščobe, posledično je oksigenacija lasišča slaba in to vodi do prekomerne aktivnosti žlez lojnic mastnega lasišča.


ENERGY SHAMPOO – Energijski šampon za šibke lase in pri izpadanju las


Da bi ohranila ravnovesje delovanja žlez, potrebuje lasišče in lasje posebno nego, ki odpravlja toksine in nečistoče, ki so prisotne v lasišču (razstrupljanje), zagotavlja primerno vlaženje, omogoča uravnovešeno izločanje sebuma in krepi življenjski cikel las.

PURITY SHAMPOO – Šampon proti prhljaju

Prvi korak je razstrupljanje - Detox

DETOX tretma daje lasišču prijeten občutek svežine, ki poživlja in tonificira tretirano območje. Pomaga pri razstrupljanju lasišča in las pri izpadanju las, prhljaju, slabi tonifikaciji, neuravnanem izločanju sebuma in prhljaju. Popolna sinergija rastlinskih eteričnih olj (rožmarin, lavanda, cvet citrusa, evkaliptus, bor, guarana…), lana, klinčkov in svile. Izdelki linije Seliar Therapy, blagovne znamke Echoslin, vsebujejo naravna eterična olja in so pravi naravni koncentrat zdravilnih učinkovin za regeneracijo, spodbujanje ali pomirjanje delovanja žlez, pridobljeni z destilacijo aromatskih rastlin.

ENERGY LOTION – Energijski losion za šibke lase in pri izpadanju las

Dvofazni losion s posebno sinergijo eteričnih olj in ginsenga zagotavlja vse hranilne in energijske snovi za učinkovito krepitev in poživljajoče delovanje za zdrave, močne in vitalne lase.


REBALANCE SHAMPOO – Šampon za ravnovesje mastnega lasišča in las


Dvofazni losion s posebno sinergijo eteričnih olj in ginsenga  zagotavlja vse hranilne in energijske snovi za učinkovito krepitev in poživljajoče delovanje za zdrave, močne in vitalne lase.

Več informacij najdeš na spletni strani www.echosline.si in FB strani Echosline Slovenija