7 kozmetičnih pripomočkov, ki jih mora imeti vsaka ženska

Včasih kar pozabimo, kako nam nekatere stvari, ki jih na hitro vržemo v torbico, lahko olajšajo življenje. Zato smo pripravili seznam sedmih kozmetičnih pripomočkov, ki naj romajo v torbico in tam ostanejo.

10. 7. 2013

Pinceta

Pinceta je nepogrešljiv pripomoček, ki ga moraš imeti. Nikoli ne veš, kdaj boš morala populiti kakšno dlako, z njo pa si lahko tudi pomagaš, ko si lepiš umetne trepalnice.

Klešče za trepalnice

Po dolgi prekrokani noči lepo zavihane trepalnice, na katere nanesemo rahel nanos maskare, odpre oko in obrazu dajo svež in spočit videz. S kleščami za trepalnice tako hitro ustvariš dramatičen pogled.

Palčke za ušesa

Mogoče se ti ta izbira zdi nekoliko čudna, a dejstvo je, da je to res raznovrsten pripomoček. Palčke lahko uporabiš, da izbrišeš napake pri ličenju, lahko jih tudi uporabiš za nanos ličil, ali pa popraviš lak za nohte, ki se ti je razlil čez noht. Prepričana sem, da se lahko spomniš, kako lahko te čudežne palčke uporabiš še kje. Hitro si kakšen paket vrzi v torbo. Ne bo ti žal.

Čopič za nanašanje podlage

Za dekleta, ki so rada vedno naličena, je ta pripomoček nepogrešljiv. S čopičem si lahko make up na hitro osvežiš, čopič lahko tudi hitro opereš ( vse kar potrebuješ je milo in voda), pa tudi manj pudra boš porabila, kot če bi si ga nanašala s prsti ali spužvico.

Glavniček za obrvi

Glavniček je odličen za urejanje obrvi, z njim pa si lahko tudi pomagaš, da odstraniš grudice, ki se naberejo na trepalnicah, potem ko naneseš maskaro.

Če si obrvi ne boš dodatno pobarvala s svinčnikom ali s senčilom, je dovolj, da si, potem ko si naneseš podlago, obrvi z glavničkom počešeš in tako z njim odstraniš odvečen puder.

Pilica

Saj veš, kako je zoprno, ko se ti zalomi noht, pa nimaš pilico, da bi si ga poravnala? V torbici vedno imej pilico, smotrno pa je, da si kupiš tako, ki jo lahko uporabljaš na umetnih in naravnih nohtih.

Lasnice

S sponkami si lahko vedno na hitro spneš lase, s čela umakneš nadležne šiške ali pa si z njimi v lase spneš kakšen lepotni okrasek.