7 dni v tednu, 7-krat popoln frufru

Si navdušena nad frufrujem, pa se bojiš, da se ga boš kmalu naveličala? Navdih za čisto novo različico vsak dan v tednu smo poiskali pri zvezdnicah.

7 dni v tednu, 7-krat popoln frufru (foto: profimedia, promo) profimedia, promo
9. 12. 2014

Ponedeljek

Veter v laseh

Teden začni z enostavnim videzom. Na vlažne lase nanesi sprej za ustvarjanje morskih kodrov, lase rahlo zmečkaj s prsti in jih pusti, da se posušijo na zraku. Za piko na i lase na koncu še razmrši s prsti.

Torek

Navidezni volumen

Chloë Grace Moretz

V tistih dneh, ko imaš prednje lase bolj mastne in nimaš časa oprati las, si lahko ustvariš bolj rockersko različico frufruja. Prednje lase z glavnikom malce natupiraj, jih nato počeši nazaj in spni s tanko lasnico. Preostale lase spni v sproščeno nizko figo, iz katere naj prosto štrli še nekaj debelejših pramenov.

Sreda

Nežno valovanje

Emma Stone

Posnemaj čudovito Emmo Stone. Nekoliko vlažne lase si skodraj z likalnikom tako, da lase rahlo oviješ okoli likalnika, nato pa lase razmršiš s prsti. Prednje lase z okroglo krtačo oblikuj na stran tako, da bodo videti enako dolgi kot preostali. Na konice nanesi še nekaj kapljic seruma ali olja.

Četrtek

Mestna Heidi

Taylor Swift

Lase spni na zatilju v sproščeno figo, ob enem ušesu pusti pramen las, iz katerega nato spleti kitko. Kitko spni na drugi strani ušesa, tako da dobiš videz obroča, ter jo pritrdi z lasnico. S konico glavnika iz spetih las povleci zelo tanke pramene in jih zatakni za ušesa.

Petek

Geometrijska privlačnost

naomi campbell

Na vlažne lase nanesi sprej za zaščito las pred toplotno obdelavo, nato pa jih zravnaj z likalnikom. Bodi pazljiva pri nastavitvi temperature, da las ne boš preveč uničila. Strumno poravnane lase utrdi še z lakom za lase, tako da lak naneseš na glavnik in šele nato počešeš lase.

Sobota

Nekje na sredini

Alexa Chung

Če je tvoj frufru že malce predolg, si puščaš daljše lase ali bi ga rada zapeljala z očmi, prednje lase počeši na vsako stran. Urejanje začni z nanosom kreme za oblikovanje na vlažne lase, nato lase z okroglo veliko krtačo posuši na vsako stran. Preostale lase poljubno oblikuj.

Nedelja

Enostavno spenjanje

Hannah Simone

Rahlo valovite lase spni v čop visoko na zatilju. Elastiko skrij tako, da pramen iz čopa oviješ okoli elastike in konec pritrdiš z lasnico. Prednje lase zravnaj z likalnikom za lase, za sproščen videz pa si ob vsaki strani pusti pramen ali dva, da razigrano padajo ob obrazu.

Besedilo: Katja Jakopovič