O, uau! 6 TOP pričesk, ki bodo zaznamovale leto 2019 (in Instagram)

Da boš točno vedela, kaj narediti z lasmi, ko bo vreme primerno, da slečeš plašč in kapo.

O, uau! 6 TOP pričesk, ki bodo zaznamovale leto 2019 (in Instagram) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 3. 2015

Dobro vemo, da se že zeloo veseliš toplejšega vremena, ko boš lase lahko spustila na prosto in se bodo končno nehali zapletati v šal ali lebdeti po zraku, vsakič ko slečeš svoj sintetičen pulover.

Morda pa si že pozabila - res je od prejšnjega poletja minilo že kar nekaj mesecev - da ti pomladi in poleti hitro postane vroče. Frufru boš v vročini nedvomno obžalovala, z vratu pa boš želela spraviti svojo grivo, pod katero se začnejo hitro nabirati potne kaplje.

Pripravi se, da narediš šest 'screen-shotov', saj so prikupne pričeske, ki smo jih izbrskali na Instagramu, popolne za popestritev tvojih svežih modnih kombinacij za toplejše dni.

1

Ananas na glavi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesus Guerrero (@jesushair) on

Naj bo čim višje, čim bolj sproščen in čim bolj skodran. Svoje kodre nežno zberi na kroni glave in jih poveži z ohlapno gumico ali sponko. Naj se čop razlije tudi proti tvojemu čelu, kot bi se sicer fru fru. Pričesko popestri z izbiro živahne platnene elastike ali pa si na tak način naravno posuši lase.

2

Klobuk in čopki

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathleen (@kathleen_hair) on

Res je, klobuk omeji tvojo izbiro različnih frizur, vendar nizek čop ni edina možnost. Če si želiš frizure kot na zgornji sliki, lase po sredini glave razdvoji na dva dela in jih spusti po ramenih naprej. Okoli vsakega pramena las enakomerno zavij elastike v enaki barvi, nato pa lase na vsakem predelu potegni narazen, da dobiš efekt balona.

3

Speto nazaj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kitsch (@mykitsch) on

Kodri in vlaga so lahko v nasprotju s splošnim prepričanjem zelo dobri prijatelji. Uporabi modne dodatke in pozabi na skrbi. Lasnice zapni eno čez drugo, kot vidiš na sliki. Lasje ti ne bodo silili na obraz, ob enem pa se bodo bohotili na vse strani. 

4

Rutka v laseh

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Zeller Porumb ✁ (@mane_ivy) on

Rutka za vratom je pravi nesmisel. Vroče ti bo, pa še smešno boš videti. A to še ne pomeni, da smo rutko kar tako odpisale. Zakaj je ne bi ovila okoli polovične figice v laseh? Z njo lahko eksperimentiraš na sto in en način. Poskrbi le, da se bosta barva in vzorec rutke ujemala z ostalimi kosi tvojih oblačil. 

5

Kitke po celi glavi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐀𝐍𝐀𝐁𝐄𝐋 (@anabelmusic.si) on

Seveda kitke niso najlažje izvedljiva pričeska na svetu, prav tako jih ne spleteš v nekaj minutah, a so zato zelo enostavne za vzdrževanje. Nosiš jih lahko spuščene, spete ali nekje vmes. Če si želiš profesionalno izdelanih kitk, obišči frizerja, ali pa se s prijateljico dogovorita za popoldnevno druženje v stilu osnovnošolskih dni. 

6

Polizano nazaj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslan Nureev (@hairbyruslan) on

Včasih je treba vlago samo sprejeti in se ji nehati postavljati po robu. Na topel dan boš s pomočjo gela za lase veliko lažje dosegla polizan videz kot popolno fen frizuro. In najboljši del? Če se boš potila, bo to le del imidža.

Fotografije: Instagram

Preberi še: FOTO: TOP pričeske, ki jih bodo 'it dekleta' nosila v 2019

Priporočamo tudi: Pozabi na boksarske kitke, letos jih zvezdnice pletejo TAKO (zeloooo enostavno!)