5 fantastičnih lepotnih nasvetov Lepe Afne

Lepotna blogerka Lepa Afna, za katero se 'skriva' radijska voditeljica Lea Filipovič, nam je zaupala nekaj fantastičnih nasvetov, kako zablestiš v vsej svoji lepoti.

5 fantastičnih lepotnih nasvetov Lepe Afne (foto: YouTube printscreen) YouTube printscreen
22. 9. 2016

1 Pomemben je tvoj dober občutek

Če se v svoji koži in izbranih oblačilih počutiš dobro ter samozavestno, seveda z mislijo na primerno situacijo, potem naj te nič ne ustavi. Ni pravil in ni omejitev, pomemben je tvoj dober občutek.

2 Najprej TO, nato lepotni pripomočki

Produkt, ki te bo tako močno osrečil, kot lahko osrečiš le sama sebe, ne obstaja. Moč in energija izhajata iz notranje lepote.

Temeljev ne smemo graditi na zunanjem videzu, temveč je najpomembnejše to, da smo dobri do sebe in drugih. Šele potem pridejo na vrsto najrazličnejši lepotni pripomočki.

3 Priskrbi si dobro vlažilno kremo

Dobra vlažilna krema naj postane vaša najboljša prijateljica. Četudi je vaša koža mastna, zgubana ali povsem gladka, dvakrat dnevno nanesite nekaj vlažilne kreme, ki bo naš obraz varovala pred dejavniki iz okolja ter ga primerno navlažila. 

4 Obrvi imajo veliko težo

Splača se investirati nekaj denarja za obisk pri dobri kozmetičarki, ki nam bo obrvi oblikovala in nam pomagala, potem pa jih lahko vzdržujemo same.

5 Lepi nohti so bistveni pri videzu

“Sama veliko krilim z rokami, zato se mi zdijo lepi nohti bistveni pri videzu,” v smehu pove Lea, ki verjame, da so urejeni nohti vedno pomembni.

Preberi še, kje leži skrivnost izjemnega uspeha, ki ga je požel Lein blog Lepa Afna

Napisala: Nika Arsovski
Fotografije: Helena Kermelj