5 navad ljudi, ki vedno tako lepo dišijo (OBVEZNO glej št. 4!)

Če obstaja še kakšna značilnost, ki bi jo ljudje želeli imeti poleg gostih las, je to zagotovo prijeten vonj.

5 navad ljudi, ki vedno tako lepo dišijo (OBVEZNO glej št. 4!) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 5. 2022

100-odstotno poznaš vsaj nekoga, ki, ne glede na to kaj počne, zmeraj tako lepo diši. Ti ljudje bi lahko pritekli maraton in bi še vedno dišali sveže, kot da so ravnokar izpod tuša. Priznaj, da si želiš biti tudi ti ena izmed njih. ;)

Ampak ne skrbi! Skrivnostna formula, s pomočjo katere boš zmeraj dišala kot rožica, je povsem preprosta. Vse kar moraš storiti je, da slediš 5 preprostim korakom, ki smo jih odkrili na warmfuzzies.co!

1. Ko pereš oblačila, dodaj mehčalec

Osnovno vzdrževanje oblačil je samoumevno.

Saj ne pričakuješ, da boš lepo dišala v majici, ki jo nosiš že tri dni zapored? Izberi detergent in mehčalec za tkanino, ki bo tvoji garderobi podaril svež in prijeten vonj.

2. Pravilno nanašaj parfum

Verjela ali ne, dejansko je važna tehnika nanašanja parfuma!

Ne nanašaj ga zgolj na zapestje, temveč ga razprši tudi na področje za ušesom ali zadnjim delom vratu. Pomembno je tudi, da parfuma ne vtiraš v kožo. Drgnjenje bo povzročilo, da bo prijeten vonj prej izginil.

3. Ohranjaj kožo navlaženo

Enostavno je!

Samo poskrbi, da boš dovolj hidrirana in to je to. Voda naj bo tvoja najboljša prijateljica. Ohranjala bo kožo navlaženo in posledično se bodo dišave obdržale dlje časa na tvoji koži. Na suhi koži vonj parfumov običajno hitreje izgine, pravijo strokovnjaki pri warmfuzzies.co.

4. Lepo poskrbi za svoje lase

Če obstaja telesni vonj, potem definitivno obstaja tudi vonj las.

Poišči čas in si umivaj lase redno, ob prvem znaku, da se lasje mastijo. Mastni lasje privabijo več umazanije in lahko zaradi tega oddajajo neprijeten vonj. Tega nihče ne želi, se strinjaš?

5. V torbici imej vedno majhen 'dišeči kompletek'

Ker nikoli ne veš, kdaj ga boš potrebovala!

Poskrbi, da boš imela pri sebi vedno toaletko, ki vsebuje majhno stekleničko parfuma, dezodorant, pršilo za stopala, lak za lase, osvežilne robčke in morda celo zobno ščetko in pasto. Svež zadah je ravno tako zelo pomemben, ko govorimo o prijetnem telesnem vonju!

Preberi še: Presenetljivi vzroki, zakaj lahko smrdimo (+ rešitve zanje) in Horoskop: Kakšna mamica si/boš glede na tvoj astrološki znak?

Priporočamo tudi: 6 čudovitih stavkov o poljubih in seksu