3 noro seksi videzi za februarske zabave

Vabila na razkošno zabavo so tokrat prejeli rožnati, srebrni in zlati odtenki. Jim boš delala družbo?

Z barvo na zabavo (foto: Peter Pedonomou) Peter Pedonomou
10. 2. 2015

1 Srebrna ptica

Črno barvo so to sezono zamen­jale zadimljene oči v hladni modro sivi barvi skupaj z rjavo. Za praznični videz sivo zamenjaj s srebrno. Uporabi srebrno kremno senčilo za veke in ga zabriši proti obrvem in zunanjim kotičkom. Ob rob trepalnic nanesi temnejše srebrno senčilo in ga s čopičem krožno zabriši, da dobiš elipsasto obliko očesa. Notranje kotičke osvetli s svetlim odtenkom senčila in za piko na i na trepalnice nanesi še dve plasti maskare.

Ličila, s katerimi ustvariš tak videz ...

Srebrna

1. Lak za nohte, Zoya, odt. remy (12,45 €); 2. maskara, Sleek Full fat lash mascara (12,94 €); 3. senčilo za veke, Kryolan Eye Shadow Iridescent, odt. snow (8,52 €); 4. paleta senčil za veke, Guerlain Kiss Kiss, odt. les aciers (37 €).

2 Pinkologija

Rožnati odtenki so precej za­htevni. Z njimi greš lahko hitro čez rob dobrega okusa, zato jih poparčkaj skupaj z na­ravnimi odtenki.

Roza

Na veke nanesi senčilo v rjavi in nežno rožnati barvi, na sredino veke dodaj še ščepec živega pink senčila, notranji rob trepalnic pa obrobi s svinčnikom v barvi slive in nanesi maskaro. Ustnice naj se svetijo v barvi maline. Če boš ustnice poudarila z močnejšo, intenzivnejšo barvo, potem veke odeni v nežnejše rožnate od-­ten­ke z zlatim sijajem. Svež videz ustvari z rdečilom za lica, nanesi pa ga le na sredino lične kosti.

Ličila, s katerimi ustvariš tak videz ...

Pink

1. Rdečilo za lica, Illamasqua, odt. tremble (28,49 €); 2. kremno senčilo za veke, Chanel Illusion d'ombre, odt. émerveillé/82, illusoire/32 (29,54 €); 3. lak za nohte, CND Vinylux, odt. powder my nose/136 (9,50 €); 4. rdečilo za ustnice, L'oréal Color Riche, odt. volcanic, mulberry, pink flamingo (12,10 €).

3 Ognjena kraljica

Palete senčil v naravnih in zlatih odtenkih so zavzele lepotni prestol – izberi svojo!

Rdeča

Eleganten in razkošen videz ustvari s senčilom v topli zlati barvi. Z njim obrobi rob trepalnic, od notranjega kotička očesa pa senčilo nanesi še vse do obrvi. Na sredino veke nanesi rožnato zlato senčilo, rob zgornje trepalnice pa poudari še z zabrisanim črtalom v rjavi barvi. Bolj umirjeno različico dosežeš z rožnato rjavim senčilom ter tekočim črtalom v zlati barvi, ki ga lahko uporabiš tudi na zgornjem robu ustnic, obarvanih v krvavo rdečo barvo.

Ličila, s katerimi ustvariš tak videz ...

Rdeča

1. Senčilo za veke, Make up factory, odt. apricot breeze (15 €); 2. rdečilo za ustnice, Revlon Super Lustrous, odt. cherries in the snow (9,89 €); 3. črtalo za veke, Essence Come to town eye pencil, odt. the most wonderful tree (2,19 €); 4. rdečilo za lica, Deborah Beauty Cake, odt. rosa apareto (9,95 €).

Po predlogi Ingeborg van Lotringen priredila Katja Jakopovič
Fotografije: Peter Pedonomou
Modna in art urednica: Shelly Vella; ličenje: Kenneth Soh za Frank z izdelkom Givenchy Noirs en Folie; pričeske: Heat Massi za Frank z izdelki Bumble and Bumble in hair Rehab London; manikira: Loui-Marie Ebanks z izdelki Nars; model: Isabel in Amanda pri Milk Management; modna koordinatorka: Hooley Coopey