3 namigi, da bo tvoja KOŽA vse poletje noro GLADKA & MEHKA (in to po vsem telesu!)

Verjetno že veliko veš o tem, kako poskrbeti za občudovanja vredno kožo poleti, ko je ta toliko bolj vsem na očeh. A gotovo ti bodo prišli prav še naši 3 namigi, ki povzemajo bistvo in so ključ do lepote kože.

20. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

1 Ne pozabi na piling

Med poletjem je piling zelo blagodejen, saj z njim odstraniš mrtve kožne celice, koža pa je tako bolj dovzetna za negovalne učinkovine, ki jih poleti toliko bolj potrebuje. S pilingom boš izboljšala tudi prekrvitev kože in s tem polt ter preprečila vraščanje dlačic.

2 Znebi se dlak

Seveda bo koža gladka, mehka in čudovita samo, če boš redno odstranjevala dlake. Možnosti za to je več – od britja in depilacije s kremo do odstranjevanja z voskom in vse bolj priljubljene epilacije v domači kopalnici.

3 Obvezna nega 

Poleti tvoja koža potrebuje bogato in obenem nežno nego s čim več vlage, lipidi, proteini in antioksidanti, ki ohranjajo njen naravni zaščitni plašč. Vsak dan ji privošči izdatno nego z zelo vlažilno kremo ali losjonom, po odstranjevanju dlak pa kožo obvezno neguj z vlažilni olji, kot so olivno olje ter orehovo in mandljevo olje.

In še naš posebni namig!

Za brezhibno kožo od glave do peta lahko poskrbiš z razkošno nego, ki v enem kompletu združuje vse, kar potrebuješ za negovano telo. Do popolne kože in uživanja v poletju brez skrbi in odvečnega časa, preživetega v kozmetičnih salonih ali domači kopalnici, te z njim loči le nekaj preprostih korakov. Govorimo o Braunovem lepotnem setu Beauty Set 9, ki bo tako s tvojega telesa kot z obraza odstranil odmrle kožne celice in kožo zmasiral, nato jo bo temeljito epiliral, torej z nje odstranil vse dlačice in dlake, na občutljivejših predelih pa obril in dlake tudi prirezal. Na koncu bo tvojo kožo še toniral in očistil.

Korak 1: Piling in masaža

Ščetki za piling bosta kar devetkrat učinkoviteje odstranili odmrlo kožo kot ročni piling. Masažna ščetka pa zagotavlja učinek globinske masaže, s čimer spodbudi prekrvitev in pomaga izboljšati videz tvoje kože, ki jo na ta način tonira.

Korak 2: Britje in prirezovanje

V setu boš našla nastavka za britje in prirezovanje, ki odstranita dlačice na občutljivih območjih, kot so pazduhe in bikini predel. In to nežno in brez bolečin!

Korak 3: Epilacija

Epilacija je vse bolj priljubljena, saj v primerjavi z voskom odstrani štirikrat krajše dlačice, v primerjavi z britjem pa bodo tvoje noge po njej dolgotrajno gladke, tudi do štiri tedne, saj odstrani dlačice s korenino vred. Braunov epilator se lahko pohvali še s tehnologijo SensoSmart™, ki zagotavlja manj pritiskanja na kožo za učinkovitejšo epilacijo, ter s 25 odstotki več pincet in pet odstotkov širšo glavo v primerjavi z drugimi tovrstnimi izdelki – za res hitro in natančno epilacijo! 

Korak 4: Čiščenje

Ta popolni set za nego vključuje še obrazni epilator FaceSpa, ki na enako učinkovit, a nežnejši način odstrani dlačice z obraza. Z nežno obrazno ščetko pa poskrbi za čiščenje in piling kože, ki je šestkrat učinkovitejši od ročnega postopka. 

Za še več informacij o Braunovem razkošnem setu lahko seveda pobrskaš tu.