Zakaj te tam spodaj srbi? Kaj pomeni tisti izcedek? Ena najboljših slovenskih ginekologinj odgovarja ...

mag. Uršula Reš Muravec, dr. med. specialist ginekologije in porodništva odgovarja na tista neprijetna vprašanja, ki si jih do zdaj nisi upala zastaviti nikomur drugemu.

Zakaj te tam spodaj srbi? Kaj pomeni tisti izcedek? Ena najboljših slovenskih ginekologinj odgovarja ... (foto: Profimedia) Profimedia

Svoje odgovore na takšna in drugačna (neprijetna) ginekološka vprašanja boš dobila na 5. Cosmo konferenci, ki je tokrat v celoti posvečena ženskemu zdravju!

Celoten program konference in seznam strokovnjakov, ki se nam bodo na konferenci pridružili kot govorci, najdeš TUKAJ!

1. predavanje z naslovom 'Zakaj me tam spodaj srbi? Zakaj nimam menstruacije? Kaj pomeni ta izcedek? Odgovori na vse tiste zoprne stvari, ki jih nisi upala vprašati ginekologa (+ kdaj bi ga obvezno morala obiskati)' bo namreč odvodila mag. Uršula Reš Muravec, priznana specialistka ginekologije in porodništva, ki poleg kliničnega dela deluje tudi kot mentorica kolegom zdravnikom ter piše strokovne članke s področja ženskega zdravja.

Svojo pot je začela v Bolnišnici za ženske bolezni in porodništvo v Postojni, dodatno pa se je iz svojega področja izobraževala tudi na Kings College v Londonu. Je avtorica številnih strokovnih in znanstvenih člankov v tujih in domačih revijah in knjigah ter članica nekaterih domačih, evropskih in svetovnih zdravstvenih združenj.

O tem točno bo na predavanju tekla beseda:

Bralke ste nam že večkrat jasno in glasno sporočile, da se o manj prijetnih ginekoloških temah v medijih premalo govori. Prav zato bomo na oder Cosmo konference povabile priznanega ginekologa, ki bo jasno in brez zadržkov spregovoril o tem, zakaj se soočaš z neprijetnimi ginekološkimi težavami, kot so srbečica, neprijeten vonj, potenje in pekoč občutek, ter kako se lahko vseh teh težav rešiš - enkrat za vselej.

Svojo vstopnico pa si priskrbi s klikom tukaj

Pokrovitelji