Pridruži se nam na 5. Cosmo konferenci! Priznani zdravniki in strokovnjaki bodo odgovarjali na tvoja vprašanja o ženskem zdravju

Na tvoja vprašanja o ženskem zdravju bodo na 5. Cosmo konferenci odgovarjali največji strokovnjaki svojih področji, ki jim lahko 100% zaupaš! 

Pridruži se nam na 5. Cosmo konferenci! Priznani zdravniki in strokovnjaki bodo odgovarjali na tvoja vprašanja o ženskem zdravju (foto: Profimedia) Profimedia

Minulo leto so pogovore med prijatelji, v službi ter tudi v medijih zaznamovale zdravstvene teme. Pa ne samo tiste, ki se začnejo s pandemijo koronavirusa, ampak tudi tiste, ki se neposredno nanašajo na zdravje žensk.

Na 5. Cosmo konferenci bomo s strokovnjaki iz različnih področji spregovorili o težavah, s katerimi se sooča na miljone žensk, pa jim je o tem nerodno govoriti.

Cosmo je tu, da s pomočjo zdravnikov in strokovnjakov, nanje odgovori brez sramu.

Tudi letos ti Cosmo uredništvu pripravlja kopico dobih vsebin, izvrstnih predavanj z vrhunskimi predavatelji, luštnega druženja in polno roza kotičkov, kjer boš izvedela za vse novosti, ki si jih do zdaj morda spregledala.

V dveh sklopih predavanj, delavnic in okroglih miz bodo strokovnjaki iz različnih zdravstvenih področji namreč odgovarjali na tvoje najbolj pereče zagate.

Kdaj?

8. oktober 2022

Kje?

V Mestnem Muzeju Ljubljana

Program:

Preveriš ga lahko tukaj! Namignemo pa ti lahko, da bodo na vprašanja o tvojem zdravju odgovarjali največji strokovnjaki pri nas!


Vstopnice:

Cena vstopnice je 20 evrov, kupiš pa jo lahko TUKAJ.

Pokrovitelji