Uau! Nika Ambrožič Urbas je razkrila, kaj VSAK dan počne za SIJOČO in MLADOSTNO kožo na obrazu

No, tole 👇🏼 pa sploh ni zahtevno, kaj se ti zdi? 😍

Uau! Nika Ambrožič Urbas je razkrila, kaj VSAK dan počne za SIJOČO in MLADOSTNO kožo na obrazu (foto: POP TV) POP TV

Televizijska zvezdnica, ustvarjalka in modna strokovnjakinja Nika Ambrožič Urbas je znana po svoji večni eleganci in vedno popolnem videzu.

In ja, če si ugibala, ali negi svoje kože namenja veliko pozornosti - si verjetno uganila prav! 😉

Svoji koži namenja veliko časa, še posebej dosledna pa je pri svoji večerni rutini, ki je nikoli ne preskoči.

"Ugotavljam, da čiščenju obraza namenjam skoraj toliko časa kot samemu ličenju - kar je veliko. Ampak ravno to je tisto, kar je v veliki meri zaslužno za mojo lepo kožo. Tej rutini se še toliko bolj posvečam zlasti, ker so v zadnjih letih ličila zaradi izpopolnjenih formulacij postala izjemno obstojna," je povedala Nika, ki močno verjame, da prava lepota prihaja od znotraj. 

Preveri, kako Nika vsak dan očisti svoj obraz:

"Svoj proces čiščenja obraza delim na več korakov. Prvi je ta, da v obraz vmasiram čistilno mleko, ki raztaplja tisti vrhnji sloj ličil: puder, rdečilo, osvetljevalce. Mleko nežno vmasiram v obraz, počakam nekaj trenutkov, nato pa ga odstranim z vatko - tisto večje velikosti. Kljub temu, da sem skozi leta svojo lepotno rutino občutno nadgradila z različnimi vrstami kozmetičnih izdelkov, začetni proces s čistilnim mlekom ostaja nespremenjen," je svoje male lepotne skrivnosti razkrila Nika, ki se je po letih bivanja v Londonu nedavno vrnila v Ljubljano.

Nika ima zares sijočo polt in številni so presenečeni nad njenim mladostnim videzom. Vsekakor lepa koža ni stvar naključja in Nika se tega zelo zaveda, zato ji namenja veliko časa, trud pa se ji še kako obrestuje. 😍

Nika pa bo nekaj svojih skrivnosti o popolnem videzu (kjerkoli že) delila tudi na naši 3. Cosmo konferenci, ki se bo 30. septembra odvijala v Mestnem muzeju v Ljubljani. 😍

Nika bo skupaj z Aljo Perne in Jano Koteska sodelovala na ogrogli mizi z naslovom 'Kateri so tisti modni kosi, s katerimi boš zasijala?'. 

Kot pravi, si lahko z nekaj pravimi kosti to videti fantastično brez nobene posebne znanstvene fantastike. Kako, boš izvedela na 3. Cosmo konferenci. 😍

Zakaj na Cosmo konferenco?

Ker nam z velikim zanimanjem za članke o sreči in temah, kako postati in ostati srečna, kažeš, kako pomembna tema je to zate, se je Cosmo odločil, da ti na tvoji poti do sreče stoji ob strani.

In ne samo Cosmo, tudi cela četa Slovenk in Slovencev, ki jim na tem področju zelo dobro uspeva.

Bodi z nami! 

Na 3. Cosmo konferenci ti letos pripravljamo dva sklopa predavanj, okroglih miz in delavnic, postregli bomo z zelo zanimivimi tematikami s področja življenjskega sloga, mode, ljubezni in lepote.

Odgovarjali bomo na vprašanja, kot so kako postati svoja najboljša različica, kako se obleči, da boš z le nekaj kosi v omari videti fantastično, kako se sprejeti točno takšna, kot si (pa čeprav z nekaj kilogramčki preveč), kako tudi brez ličil videti fantastično, kdaj se izklopiti in si življenje organizirati tako, da boš imela občutek, da si vsak dan na počitnicah, ter kaj potrebujemo, da lahko na Instagramu zgradimo blagovno znamko.

Več o dogodku, urniku in vstopnicah si preberi TUKAJ.

Pokrovitelji

Nivea
Nivea
Sportina
Skaza
Aperitivo Rosato
Keune
L`Oréal
Zvezda
DM