Vabljena na 2. slovensko Cosmo konferenco

Z velikim navdušenjem razkrivamo, da bomo 19. septembra 2018 organizirali že 2. Cosmo konferenco. Pohiti z nakupom kart, kajti lansko leto so zelo hitro pošle.

Bodi z nami!

KDAJ: 19. september 2018 ob 15.30

KJE: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

CENA: 8 evrov/obiskovalko

Tema konference: #TAKŠNAKOTSEM

Ker ni čudežne paličice, ki bi kar čez noč spremenila tebe, tvojo podobo in ker se vse rešitve skrivajo v tebi, je najbolje, da se sprejmeš takšno, kot si. Ne veš, kako bi to storila ob vseh pogledih na idealne podobe na Instagramu in ostalih družbenih medijih? Cosmo ti pri tem pomaga!

Na konferenci bo kar pet predavanj in okroglih miz. Slavne in uspešne ženske (vsaka na svojem področju) bodo govorile o zdravi samopodobi v povezavi s karierno potjo, o odnosu do hrane, telovadbi in zdravem počutju, o tem kako pomembna je za dobro počutje telovadba ter na splošno o duševnem zdravju. Za poslastico, pa bodo "super ženske" z obiskovalkami delila svoje izkušnje in mnenja o tem ali so res super.

VODITELJICA  COSMO KONFERENCE: Ker nas je lansko leto tako navušila, smo jo v goste povabili tudi letos. Konferenco bo povezovala in vodila simpatična televizijska voditeljica, ljubiteljica estetike in oblikovalka Tara Zupančič.

  • Program in urnik  >>> TUKAJ

Cosmo tržnica

Konferenci sledi Cosmo tržnica z modno-lepotnimi smernicami, uporabnimi vajami za fit postavo, predlogi za zdrave obrok, nagradnimi igrami in posebnimi presenečenji.

Omara slavnih

Na Cosmo konferenci boš imela neponovljivo priložnost, da pobrskaš med oblačili slavnih in svojo garderobo čisto brezplačno popestriš s kosom iz omare slavnih.

Že komaj čakaš? Predlagamo ti, da do takrat izpiliš svoje "grebatorske" sposobnosti in na konferenco ne zamujaš, saj veš, kaj pravi pregovor, da kdor prvi pride, prvi melje.

Pokrovitelji

Predstavili se bodo tudi:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri