FOTO: Čudoviti utrinki 2. Cosmo konference

Cosmo konferenca - dogodek za vsa dekleta, ženske, dame in vsesplošne modne navdušenke, ki so želele iz prve roke izvedeti skrivnosti uspeha modnih blogerk in podjetnic ter se podpisati pod trditev, da smo ženske superjunakinje sodobnega časa.

Cosmo uredništvo: Katja Štravs, Manca Čampa Pavlin, Petra Rozman, Tina Curk, in Ajda Hovnik Plesej (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Slogan letošnje že 2. Cosmo konference se je glasil #TAKŠNAKOTSEM. 'Cosmo konferenca' se morda res sliši kot dogodek, ki v prvi plan postavlja nove lepotne in modne trende, pa vendar so okrogle mize in predavanja tokrat poskrbela, da je bil veliko več od tega.

Da lahko zdrava samopodoba spremeni tvojo karierno pot, da naj moda ne kroji tvojega telesa, kaj je zdrav odnos do hrane in zakaj je pomembno, da ješ lokalno, zakaj se splača vlagati v duševno zdravje - vse to in še več iz ust prepoznavnih Slovenk, modnih blogerk, podjetnic in motivatork, ki so obiskovalke opremile z bogatimi izkušnjami in popotnicami za srečno in zadovoljno življenje.

Piko na i večeru je dodalo še kofetkanje za Barcaffejem in druženje na Cosmo tržnici, kjer so bili poleg generalnega pokrovitelja Škode, prisotni tudi Mercator, Radi imamo domače, Lisca, Fjallraven, Keune, xBody, Varishana in Tricikel, Smile Concept Store, Artmelon, Jeruzalem Ormož z muškatno penino in muškatom ottonel in Redbull. Cosmo večer smo zaključili z nakupovanjem v omari slavnih, po kateri so lahko pobrskale izbrane obiskovalke in si domov brezplačno odnesle svoj najljubši kos. 

In ker slika pove več kot tisoč besed, lahko več dogajanja ujamete v zgornji FOTO galeriji.