#VODITELJICA

#TARA ZUPANČIČ

televizijska voditeljica, ljubiteljica estetike, oblikovalka

Tara, ki je po izobrazbi diplomirana kozmetičarka, pravi zase, da je ljubiteljica estetike, živalic in narave. Preden so jo poti zanesle na televizijo, je kot model in manekenka snemala reklame pri nas in v tujini. Ukvarjala se je tudi z 3D in tehničnim risanjem in oblikovanje pohištva za luksuzne kozmetične znamke.

Prve korake na televiziji je naredila v oddaji Popolna poroka, nato je v sklopu oddaje 24ur vodila rubrika POP IN. Nazadnje pa se je kot so-voditeljica Petra Polesa vrtela v priljubljeni oddaji Zvezde plešejo.

Njene izvirne poslikave keramike lahko pogledaš na www.varishana.com

Poišči jo na Facebooku in na Instagramu.

#PREDAVATELJICE

#ANA VEZOVIŠEK

specialistka za financiranje in osebni proračun

Ana Vezovišek že dolgo ni več novo ime, ki se pojavlja v zvezi z osebnim proračunom. V zadnjih letih jo lahko spremljamo prek številnih avtorskih člankov, komentarjev in intervjujev v medijih in pri izvajanju delavnic, seminarjev in predavanj o osebnih financah. Je tudi avtorica knjižne uspešnice: Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem?, ki je številnim odprla novo okno v svet - svet ravnanja z denarjem.

V zadnjih letih se je še posebej uveljavila kot prvi finančni coach v Sloveniji, ki ljudem z individualnim pristopom pomaga poiskati pravi način ravnanja z denarjem, jim pokaže čim krajšo pot iz dolgov in jih opremi z znanjem o osebnem oziroma družinskem proračunu.

Magistrski študij je zaključila z nalogo z naslovom ‘Vpliv finančne pismenosti na zadolženost posameznika v Republiki Sloveniji’. S tem je svoje znanje še nadgradila in se v celoti posvetila iskanju optimalnih rešitev financiranja svojih strank, prijateljev in znancev. To je tudi glavni razlog, zakaj se je Ana Vezovišek preselila v svet neodvisnega “bančništva”. Neodvisnost ji pomeni ustvarjalnost, samostojnost, združevanje različnih svetov in končno tudi nekaj novega, nekaj drugačnega v finančnem poslovanju, nekaj česar do zdaj v Sloveniji še nismo poznali.

Poišči jo na Facebooku in na Linkedinu.

#BRANKA BIZJAK ZABUKOVEC

strokovnjakinja za družbena omrežja (FUTURA DDB)

Magistrica znanosti Branka Bizjak Zabukovec je ekonomistka, ki več kot 10 let deluje na področju digitalnega marketinga. V oglaševalski agenciji Futura DDB skrbi za digitalne komunikacijske strategije številnih domačih in tujih naročnikov istočasno pa na Gea Collegu kot predavateljica slušateljem pomaga do naziva Strokovnjak digitalnega marketinga. Pred tem pa se je s spletnim komuniciranjem ukvarjala še na agencijah Renderspace in Publicis Groupe Slovenija.

Ob urejanju spletnih mest in pripravljanju vsebin za različne kanale digitalnega komuniciranja jo vodi zavedanje, da uporabnike pritegne zgolj kakovostna vsebina in da meje med online in offline svetom skorajda ni več.

V času, ki ga odškrne poslovnim ali družinskim obveznostim, se najraje potopi v knjige in TV serije, ali pa vzpne na kak hrib. Obožuje črni humor in cinizem, če sta le trenutku primerna.

Poišči jo na Facebooku , na Linkedinu in Instagramu.

#IRENA DEŽELAK

mednarodna poslovna trenerka

Predavateljica mag. Irena Deželak je ponosna dobitnica najvišje nagrade na Treningu Dale Carnegie® in dobitnica prestižne nagrade TOP 10 PREDAVATELJ dve leti zapored v Sloveniji, junij 2016 je uspešno zaključila mednarodni certifikat za coacha akreditiran s strani Mednarodne federacije coachev (ICF).

Je avtorica in soavtorica ter predavateljica programov s področja vodenja zaposlenih, uspešnega motiviranja, učinkovitega poslovnega komuniciranja, prodaje in organizacije časa.

Irena je tudi predavateljica in nosilka študijskih predmetov na Višji strokovni šoli (B2) in na Fakulteti za menedžment in pravo (MLC).

Vse svoje življenje dela z ljudmi in za ljudi. Sodeluje z njimi, jih vodi, poučuje, svetuje, piše zanje, z njimi izvaja projekte... Verjame, da so ljudje bistvena sestavina vsakega procesa. Kapital in ideje so po njenem prepričanju šele začetek vsake zgodbe, rdeča nit in resnični ustvarjalci dodane vrednosti pa so ljudje.

Od leta 2000 je izvedla več kot 2000 predavanj, seminarjev, treningov in delavnic, sodelovala na konferencah in kongresih.

Poišči jo na Facebooku in na Linkedinu.

#NUŠA GNEZDA

osebna trenerka in strokovnjakinja za treniranje žensk po porodu in v nosečnosti

Nuša se osredotoča predvsem na izobraževanje žensk o telesni vadbi in zdravem načinu življenja. Sama meni, da vadba in prehrana ne smeta kontrolirati našega življenja, morata pa pomagati, da se počutimo bolje.

Pravi, da je zelo srečna, da lahko pomaga ženskam, ki gredo skozi ogromne spremembe, ki se zgodijo v telesu v nosečnosti in po nosečnosti. Želim si tudi, da se vse dame počutijo odlično v svojem telesu in jim daje dodatno pozornost v času, ko mogoče nimajo toliko časa in energije zase.

Prek družabnih omrežij skrbi za motivacijo vseh žensk in jih skuša motivirat, da si vzamejo čas tudi zase.

Obišči njeno spletno stran www.nusagnezda.com ali jo poišči na Facebooku, na Linkedinu ter Instagramu.

#TINA ŠTRUBELJ

soustanoviteljica blagovne znamke Nelipot

Tina je skupaj s partnerjem Simonom leta 2014 ustanovila blagovno znamko Nelipot, ki pod seboj nosi povsem naravne, ročno izdelane kozmetične izdelke. Z dezodoratnimi kremi sta lansko leto osvojila naziv “Hit produkt 2016” v okviru oddaje Štartaj, Slovenija!. V podjetju skrbi za marketing in produktni razvoj, še vedno pa dneve preživlja tudi v proizvodnji, kjer izdelujeta kozmetične izdelke.

Poišči jo na Facebooku, na Instagramu in Linkedinu.

Preveri tudi Nelipot Facebook  in Nelipot Instagram.

#KATJA JANKO PUH

vodja marketinga za Slovenijo in Hrvaško s.Oliver

Univerzitetna diplomirana profesorica sociologije in slovenskega jezika in književnosti, ki nikoli ni opravljala tega poklica. Vendar pravi, da znanje, ki ga je pridobila tekom študija dnevno uporablja pri delu z mediji. Med leti 2002 in 2006 je bila kolumnistka prvega slovenskega brezplačnika Dobro jutro, kjer je v kolumni Keks v mestu na hudomušen način spregovorila o odnosih med spoloma. Tik pred rojstvom prvega otroka je opravila še Londonsko šolo za odnose z javnostmi, danes pa uspešno vodi oddelek marketinga s.Oliver.

Poišči jo na Facebooku in na Linkedinu.

#BARBARA ŽGALIN

stilistka in svetovalka za osebni slog, CEO spletne strani Cdbstyle.com,  trenutno sodelujoča pri stilistični/ vizualni podobi informativnega programa na medijski hiši Pop Tv

„Moje delo je moj življenjski slog.“


Z njim vstopam v kontakt z ljudmi, opazujem in skozi prizmo vizualnega vsakodnevno spoznavam veliko moč posameznikovega oblačenja. Vem in verjamem, da oblačila niso zgolj in samo osnovna človekova potreba, temveč gre predvsem za psihološki vzorec, ki skozi neverbalno komunikacijo sporoča svetu, kdo smo, kakšna so naša življenjska načela in kako želimo, da nas drugi dojemajo.

 Svojo akademsko pot je zaključila z diplomo iz Sociologije oblačenja ter nadaljevala z magisterskim študijem na Inštitutu za humanistične vede v Ljubljani, smer Medijski študij in Antropologija spolov.

Skozi različne poklicne profile, kot so vodja marketinga pri Forming studiu, brand managerka za blagovno znamko Furla in Alberto Guardiani, odgovorna za PR oddelek ter organizacijo modnih dogodkov pri podjetju Morris d.o.o. (blagovnih znamk Max Mara, Marella, Trussardi...) ,stilistka pri takratnih lifestyle revijah založniške hiše Delo revije d.d., „personal shoper“ ter predavateljica o graditvi osebnega stila, modna blogerka in odgovorna pri spletnem portalu www.cdbstyle.com ter trenutno sodelujoča kot stilistka pri vizualni podobi Informativnega programa Pop tv ja si je izoblikovala svoj življenjski poklic, ki  ni samo poklic temveč življenjski slog oziroma strast.

Poišči jo na Facebooku, na Facebook strani CDB, Clothing Diplomacy by Barbara ter Instagramu.

#NIKA VEGER

lepotna blogerka, mojstrica ličenja

Nika Veger je blogerka, ki je visažistično ter modno in lepotno znanje najprej predajala prav na Cosmopolitanu. Dolgoletna urednica mode in lepote je tisk pred štirimi leti zamenjala za splet in ustvarila enega najboljših in najprepoznavnejšig lifestyle blogov.

„I’m a lot cooler on an Internet,” zame ne drži. Ne le v iskrenost ocene izdelka, verjamem tudi v iskreno podajanje čustev, navad, vsakdana.''

Skoči na www.beautyfullblog.si ter poglej kaj misli o črni maski, katere lepotne novosti preskuša, ki še sploh niso na policah trgovin, katero je najboljše čiščenje por in kako športne pajkice kombinirati z dizajnersko tuniko. 

#MAJA ŠTAMOL DROLJC

modna oblikovalka

Maja Štamol Droljc je prepoznavno ime na področju mode in oblikovanja. V ateljeju sredi Žalca ustvarja razkošne poročne in večerne kreacije, poslovna oblačila ter trendovske kose oblačil, ki se spogledujejo s tujimi trendi, hkrati pa nosijo prepoznaven podpis oblikovalke.

Že več let sodeluje pri oblikovanju obutve s Kopitarno iz Sevnice, kjer je poleg poletnih modelov »designed by maja štamol, nastala tudi kolekcija copat White house, ki jih nosi tudi Melania Trump, kar je Majino ime poneslo povsod po svetu.

Zaradi želje po dopolnitvi svojih kreacij, Maja oblikuje tudi nakit, od lani se uči zlatarskih veščin.

Obišči njeno spletno stran majastamol.com ali jo poišči na Facebooku, ter na Instagramu.

#ULA FURLAN

igralka in televizijska voditeljica

Sem Ula, človek, ki težko v alineje skrajša in stlači svoje talente, znanja, ambicije in poklice. Če jih dam na skupni imenovalec sem nekdo, ki ga navdihuje in crklja dobra, sočna pisana beseda, ki ga mamijo transformacija, nastop, artikulirana misel, sporočilo, občinstvo in prizorišče. Zato se v mojem vsakdanu tako strastno in dinamično prepletajo vloge televizijske voditeljice, urednice, novinarke, igralke, kolumnistke, infuencerke in fotomodela, saj v vseh teh različicah najlažje iščem in najdem sebe. 

Poišči jo na Facebooku in Instagramu.

#MARTINA RAZINGER

trenerka pilatesa, joge in plesa ob drogu in mojstrica ličenja

Martina je ženska, mati, žena in prijateljica. Ne predstavlja si živeti brez družine, gibanja in iskrenih prijateljev. Zase pravi, da živi to, kar je in dela, kar je njen hobi.

Rahločutno žensko mnogi poznajo kot izjemno trenerko pilatesa, joge in plesa ob drogu, ki je prav s svojo čutečnostjo marsikateri 40. in več letnicam pomagala premagati predsodke do vadbe. Z vadbo spoznavajo kaj so. Pri plesu jih glasba sprošča, osvobaja in umirja. Prvinsko gibanje pa prebuja ženstvenost, senzualnost in globoko moč.

Letos je zanjo še tako zelo pomeben september, ker ustvarja svoj novi studio za ženske in svoj novi "brend" ME bliss YOU.

Martina je tudi priznana mojstrica ličenja, ki išče in poudarja žensko naravno lepoto.

Poišči jo na Facebooku in Instagramu.

#NIKA ERČULJ

vlogerka na Youtubu

Nika Erčulj že več kot 4 leta objavlja vloge na kanalu Youtube in je ena najuspešnejših "youtuberjev" v Sloveniji. Ima več kot 320.000 naročnikov in več kot 13.6 mio ogledov. Preko youtube kanala in instagrama sodeluje z naročniki iz Slovenije in tujine. Sodelovala je na konvenciji youtuberjev VidCon, kjer je tudi predavala.

Poišči jo na Youtubu in na Instagramu.

#NATAŠA RHIND-TUTT

nekdanja profesionalna plesalka, vizažistka, učiteljica joge

Nataša Rhind-Tutt, prej profesionalna plesalka v plešni soli Kazina in Slovenskem plesnem projektu, uči jogo od leta 2007. Gibanje je del njenega življenja že vse od malih nog in po končani plesni karieri je bila joga z vso svojo prefinjeno filozofijo ter celostnim pristopom k življenju in naukom le-tega logična izbira za nadaljno življenjsko pot.

Nataša je poleg svojega poučevanja joge napisala kar nekaj člankov o jogi, bila ambasadorka Nike Športne joge v Sloveniji  ter dela kot vizažistka na področju mode, advertisinga in televizije (hrvaška nadaljevanka Villa Maria, rev.Story, Modna Jana ter ostalo). Nataša živi in dela v Ljubljani in Londonu.

Zase pravi, da ima od kar pomni v življenju le eno željo in to je biti srečna. Kot tipična ovnica, trmasta, vztrajna in odločna, vedno sledi svojemu srcu in svojemu instinktu ter vse svoje strasti in hobije spontano prelevi v svoje poklicno ustvarjanje.
Zadnjih pet let je najraje mama, saj s svojim sinkom ponovno odkriva male radosti zivljenja.

"Nekoč mi je bilo rečeno, da sem rojena na pravem mestu ob pravem času na pravem kraju."

Poišči jo na Facebooku in Instagramu.
Obišči tudi njen joga studio natarajastudio.com

#BOJANA KSELA

mommy fashion - lifestyle blogerka

Bojana s svojimi sledilci deli svoj življenski stil in ker je strastna ljubiteljica mode, tudi vse kar je povezano z modo za ženske in otroke. Na njenem Instagram profilu boš dobila ideje kaj obleči, katera torbica je trenutno najbolj "in" in katera lučka ne sme manjkati v otroški sobi! 

Je edina "full time" blogerka v Sloveniji, na tržišču prisotna 10 mesecev. V tem času je uspela pridobiti kar 30 tisoč sledilcev. Po novem je v svoje delo vključila tudi svojega insta moža, ki jo spremlja na potovanjih in o tem piše blog. 

Poišči jo na Facebooku in Instagramu.
Svoj blog bo Bojana lansirala oktobra. 

#MANCA VODOPIVEC

modna svetovalka

Prvi stik z modnim svetom je Manca vzpostavila leta 2011, ko se je odpravila v Milano delati kot model. Sodelovanje z blagovnimi znamkami kot so L'oreal, Revlon, Viviane Westwood in drugimi, so ji dali neprecenljive izkušnje o delovanju modnega sveta tako pred, kot tudi za kamero.

Po vrnitvi domov je vse pridobljene izkušnje iz Milana usmerila v blog Mancina's spot, kjer je pričela evolucijo svojega osebnega stila deliti s svetom.

V priznani ljubljanski modni hiši Galerija Emporium se je izurila tudi kot moška modna svetovalka, kmalu zatem pa je postala modna urednica dveh slovenskih revij, ter mesečno pod lupo postavljala tekoče modne trende in delila svoje modne nasvete z bralci.

Leta 2015 se je odločila za samostojno pot, kjer sedaj kreira modne zgodbe in deli svoj pogled na modo na svojem blogu. Deluje tudi kot "visual merchendiser", kjer skrbi za izpostavitev modnih trendov na policah in v izložbah, poleg tega pa na pomoč priskoči tudi posameznikom, ki potrebujejo pomoč pri izoblikovanju osebnega modnega stila kot "personal shopper" ali osebni stilist.