Kariera Promocijsko sporočilo

Nagradno: Osvoji jezikovni tečaj v Italiji ali Španiji!

9. 5. 2014

Znanje tujih jezikov je zagotovo vrlina, ki odpira marsikatera vrata. Samozavestno kramljanje z lastnikom hotela ali prodajalci na tržnici, iskanje bližnjic do priljubljene znamenitosti, hkrati pa lahko bolj pogumno navežeš stike s tujci tako v novi deželi kot doma. Sedaj imaš priložnost združiti prijetno s koristnim. Zakaj ne bi na svojem priljubljene oddihu opravila tudi jezikovni tečaj in tako poskrbela, da tvoji možgančki tudi na počitnicah nabirajo nova znanja in ostanejo v kondiciji?

Prednost učenja tujega jezika v tujini je, da si z učenim jezikom v stiku ves čas, poleg tega pa lahko skleneš nova prijateljstva iz celega sveta. Jezikovna šola MojMaestro omogoča prav to. Izberi si svojo najljubšo destinacijo in se poteguj za naj nagrado: jezikovni tečaj na svoji priljubljeni destinaciji. Poleg jezikovnih tečajev v tujini, vam jezikovna šola MojMaestro pomaga organizirati tudi namestitev v tujini, letalski prevoz ter transfer.

Bi se učila italijanščine v čudoviti Kalabriji, ki se lahko pohvali z izjemno in neokrnjeno naravo, toskanski zibelki renesanse in mestu umetnosti Firencah ali v očarljivem Salermu? Ali želiš osvojiti znanje španščine v biseru na jugu dežele flamenka, bikoborb in paelle, Sevilli?

MojMaestro ti podarja tečaj na eni izmed spodnjih destinacij:

  1. 1x enomesečni tečaj italijanščine v Kalabriji
  2. 1x dvotedesnki tečaj italijanščine v Firencah
  3. 1x dvotedenski tečaj italijanščine v Salernu
  4. 1x dvotedenski tečaj španščine v Sevilji

Zapiši svojo priljubljeno destinacijo na nagrade@adriamedia.si do 18. maja 2014. 19. maja bomo izbrali srečno nagrajenko, ki prejme tečaj v svojem priljubljenem mestu. MojMaestro ti bo pomagal poiskati tudi nastanitev in prevoz do izbrane destinacije, ki ni vključena v nagrado.

Nagradna igra je zaključena, srečne nagrajenke so:

  • Klementina B. – Sevilja
  • Alenka T. – Salermo
  • Urša L. – Firence
  • Sandra V. - Kalabrija

Vse nadaljne informacije bodo nagrajenke prejele po elektronski pošti!

MojMaestro je jezikovna šola, kjer so doma jeziki: angleščina, italijanščina, španščina, nemščina, slovenščina, portugalščina, fracoščina, ruščina in drugi. Nudijo tečaje v skupini, tečaje v paru ali individualne tečaje, splošne, poslovne ali specializirane jezikovne tečaje. Pouk lahko poteka v njihovih prostorih, pri vas v službi ali pa kar pri vas doma. Poleg jezikovnih tečajev v Sloveniji organizirajo tudi tečaje v tujini , v sodelovanju s tujimi priznanimi jezikovnimi šolami. Prednost učenja tujega jezika v tujini je, da je izbrani jezik ter jezik okolja, kar pomeni, da ste z učenim jezikov v stiku ves čas. Poleg tega pa lahko sklenete nova prijateljstva iz celega sveta. Poleg jezikovnih tečajev v tujini, vam na željo jezikovna šola MojMaestro organizira tudi namestitev v tujini, letalski prevoz ter transfer. Trenutno ponujajo jezikovne tečaje v Italiji, Nemčiji, Španiji, na Portugalskem in na Irskem, njihova ponudba pa se širi ves čas.

Kontakt: info@mojmaestro.si

Tel.: 040 373 155, 051 398 063