Spoznaj Loro Arellano, vizažistko, ki liči Rihanno!

To je epska zgodbo o tem, kako je uspeh v karieri dosegla Lora Arellano – dekle, ki je nekoč delalo na oddelku kozmetike v neki veleblagovnici, je danes ena najbolj iskanih umetnic ličenja z lastnim podjetjem!

Spoznaj Loro Arellano, vizažistko, ki liči Rihanno! (foto: instagram.com/lora_arellano) instagram.com/lora_arellano
17. 8. 2015

Lora je odraščala v Los Angelesu, nad ličenjem pa se je navduševala že odkar pomni. Njene prve "poskusne zajčice" so bile njene sestre, ki so bile prve deležne drznega make-upa, po katerem danes slovi uspešna 27-letnica, ki je v kozmetični industriji že zdaj pustila velik pečat.

Skupaj z Dano Bomar je ustanovila Melt Cosmetics – priljubljeno znamko lepotne kozmetike, ki je znana po močnih, drznih barvnih odtenkih. In kdo drug bolj pooseblja duh te znamke, kot prav Lora, ki je s fotografijami svojega naličenega obraza kmalu postala tudi zvezda Instagrama.

Lora

Obvezno si oglej tole fotogalerijo: 35 najlepših videzov drzne Lora Arellano!

"Kot umetnica ličenja pri svojem poklicu obožujem, da veliko potujem in vidim kraje, ki jih sicer ne bi. Kot ustanoviteljica svojega podjetja pa obožujem odziv ljudi, ko ugotovijo, kaj vse lahko naredijo z našimi izdelki," pravi Lora, ki se je po končani srednji šoli vpisala v šolo ličenja - Mud Makeup School v Burbanku.

Lora

Najprej je začela čisto samostojno ličiti ljudi za poroke, zabave in najrazličnejša snemanja, nato pa se je odločila, da sprejme stabilno delo prodajalke-svetovalke na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nordstrom. In prav tu je spoznala že omenjeno Dano Bomar, kjer sta kot sodelavki sanjali o svoji lastni znamki ličil.

Medtem so njene fotografije in videoposnetki, ki jih objavlja na svojem Instagram profilu začeli dobivati vse več oboževalcev (danes ima več kot 700 000 sledilcev!).

Kmalu je pritegnila pozornost svetovne zvezdnice Rihanne, ki jo je še posebej navdušil Lorin video Dead Dolly, ki je nastal za Halloween leta 2012.

Rihanna

Na fotografiji: Rihanna za Harper's Bazaar, make-up: Lora Arellano

Nujno si oglej video Dead Dolly, ki je navdušil Rihanno: 

Nato pa ni minilo dolgo časa, ko se je Lora pridružila Rihanni na njeni glasbeni turneji, ki je bila za Loro čudovita izkušnja, o kateri pravi: "Rihanna me je naučila, da me ni strah preizkušati novih stvari, ki jim ljudje nasprotujejo. To sem imela v glavi tudi med snovanjem naše linije lepotnih izdelkov, ki tako vključujejo edinstvene barvne odtenke."

Lora in Dana sta sprva obe še naprej delali v veleblagovnici Nordstrom, sčasoma pa sta zbrali dovolj denarja za ustanovitev Melta. V majhnem laboratoriju sta najprej utvarili pet barvnih odtenkov senčil in v dveh letih od ustanovitve sta že ustvarili prvi dobiček.

"Če o nečem sanjaš in ti nekaj pravi, da ti bo uspelo, potem moraš poskusiti," je danes prepričana Lora, ki je našla svojo sanjsko službo.

Napisala: Š. S.
Fotografije: https://instagram.com/lora_arellano

Preberi še: Znan datum izida knjige Grey, četrtega dela iz knjižne serije 50 odtenkov sive, v SLOVENSKEM JEZIKU!