Znane Slovenke že okrasile svoje božične smrečice! Poglej, kako ...

Znane Slovenke so že v prazničnem vzdušju! Svoje smrekice so že praznično okrasile, vsaka na svoj način in po svojem okusu, nekatere pa imajo pod njimi že darila. Tudi tebe matra firbec, kako izgledajo?

Znane Slovenke že okrasile svoje božične smrečice! Poglej, kako ... (foto: https://www.instagram.com/ninasusnjara/) https://www.instagram.com/ninasusnjara/
14. 12. 2016

Modna oblikovalka Nina Šušnjara, ki ne neha presenečati in navduševati s svojim stilom, nas je navdušila s svojo božično smreko, ki je tako kot lansko leto bele barve, na njej pa so barkeni okraski, ki jih Nina naravnost obožuje!

Očitno je bila Alenka Košir (na fotografiji spodaj s hčerko Alino) letos zelo pridna, da jo pod smrekico že čakajo darila!

Sicer pa je osebna trenerka, podjetnica, lepotica in mama treh srčkov kot se sama izrazi, velika ljubiteljica prazničnega časa. Velikokrat tudi sama izdela božično dekoracijo. 

 

Za klasično rdeče-belo-zlato okrasitev se je odločila Rebeka Dremelj.

Pevka, ki je pred kratkim že drugič postala mamica, na prazničnem utrinku z njenega Instagrama pa lahko vidimo, da ji hčerka Šajana pri okraševanju zelo pomaga.

Tako čarobno smrekico pa ima voditeljica Nataša Gavranič, ki bo vsak čas prvič postala mamica.

S partnerjem Blažem Jarcem nestrpno pričakujeta božično-novoletne praznike, ki bodo letos še bolj posebni.

Blogerka in stilistka Tjaša Kokalj Jerala pa si je izbrala črno smreko in jo okrasila s črnimi, zlatimi in belimi božičnimi okraski.

Ta čas naravnost obožuje, zato je bila njena smrekica postavljena že na začetku decembra.

Si se že naučila, kako reči NE vsemu tistemu, česar ne maraš, nočeš in kar te duši? Preberi še, česa se tako zelo boji balerina Ana Klašnja!