Sanjski New York z dm in Maybellinom v družbi prijateljic

Kaj ko bi si pred decembrom še malenkost začinile letošnje leto? Za piko na i razburljivemu letu manjka le še nakupovanje v sanjskem New Yorku s prijateljicami. Nemogoče je mogoče, saj bosta med 22. in 26. novembrom dm in Maybeline New York odpeljala kar 80 dam na potovanje v prestolnico nakupov.

6. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

Zdaj že tradicionalna avantura združuje šoping in zabavo. Udeleženke bodo nastanjene v središču Manhattana, na trgu Times Square, z nakupi pa lahko začnejo že prvi večer. Pred časom se je damam pri raziskovanju Velikega jabolka pridružila tudi izjemna pevka Nina Pušlar, vrečke jim je pomagal nositi priljubljeni radijec Miha Deželak, lani pa jim je v New Yorku zapel odlični pevec Samuel Lucas.

Tudi letos se bo na sanjskem potovanju pridružil gost presenečenja, udeleženke potovanja pa bodo uživale v nakupovanju in raziskovanju Velikega jabolka, ki navdušuje na vsakem koraku. Če skupaj potujejo štiri prijateljice, ena potuje brezplačno, nakup pa je mogoč tudi na obroke. Če si tudi ti želiš nepozabne izkušnje s svojimi prijateljicami, pohiti s prijavo, saj bo v New York odpotovalo le 80 udeleženk! Več na www.dm-drogeriemarkt.si/newyork.