Odprt je NATEČAJ oblikovanja oblačil Stylo powered by MBFWLJ - Prijavi se!

Si mlada modna oblikovalka, ki bi želela svoje ideje in delo predstaviti na modnem dogodku? Potem ti bo ta informacija koristila.

Odprt je NATEČAJ oblikovanja oblačil Stylo powered by MBFWLJ - Prijavi se! (foto: Unsplash.com/Volha Flaxeco) Unsplash.com/Volha Flaxeco
8. 8. 2018

Odprt je nagradni natečaj za mlade oblikovalce!

Center mladih Koper, prostor za kreativno preživljanje prostega časa mladih, ki je pred dvema letoma začel delovati tudi na področju razvijanja visoke mode v občini z izvedbo natečaja za mlade oblikovalce, s podporo Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana ponovno razpisuje nagradni natečaj.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je mednarodni premium teden mode. Z dvema edicijama letno, bogatim programskim okvirom, gostovanji najbolj pronicljivih regijskih modnih oblikovalcev ter mednarodnih medijev, je MBFWLJ tudi izjemna platforma za razvoj modne industrije in talentov mladih modnih oblikovalcev.

Namen natečaja Stylo powered by MBFWLJ?

Namen natečaja je dati priložnost mladim modnim oblikovalcem, da svoje ideje in delo predstavijo na modnem dogodku.

Kolekcije oblačil bo ocenjevala strokovna komisija, kot celoto z vso prispelo dokumentacijo (mood board, tekstovna predstavitev kolekcije, skice in fotografije kolekcije ter natančna predstavitev realiziranih modelov).

Najboljše kolekcije bodo dobile možnost predstavitve na modnem dogodku 21. septembra 2018 v protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega v Kopru.

Strokovna komisija bo najboljšemu oblikovalcu podelila nagrado

Strokovno žirijo bodo sestavljali strokovnjaki iz področja modnega oblikovanja in predstavniki znamke Mercedez Benz.

Člani žirije so:

  • Nataša Peršuh, NTF
  • Elena Fajt, NTF
  • Sašo Radovič, programski direktor MBFWLJ
  • Lorella Flego, novinarka
  • Petra Windschnurer, urednica revija Elle
  • Metka Kejžar, predstavnica Mercedes-Benz

Več informacij o natečaju najdeš NA TEJ POVEZAVI!