Novi Citroën C3 - sestavi si svojega!

Zaljubljenost na prvi pogled! Ta tehnološki bonbonček z razkošnimi oblinami, zaradi katerih je njegova drža mogočna in energična, si lahko oblikuješ čisto po svojem okusu.

11. 6. 2018 | Promocijsko sporočilo

Po zaslugi gladkih površin, prepoznavnega grafičnega oblikovanja in barv je to trendovski in pop model. Z novim C3 boš izstopala iz množice in hodila v koraku s časom!

Zmagovalna kombinacija

9 pretanjenih ali prodornih barv karoserije lahko kombiniraš s 3 različnimi barvami strehe (črna Onyx, rdeča Aden, bela Opale) in si tako omogočiš še več kombinacij (do 36 možnih kombinacij barv karoserije).

Da bo tvoj novi C3 še bolj poseben, lahko izbiraš med dekorativnimi nalepkami strehe, ki bodo podčrtale edinstven dizjan novega Citroëna C3.

Varno udobje

Novi C3 ublaži dražljaje iz zunanjega sveta in te zaščiti pred posledicami nepravilnosti na cestišču. Udobni sedeži, panoramska steklena streha (za doplačilo), ki potniški prostor preplavlja s svetlobo, spremenijo vožnjo v pravo doživetje, praktična odlagalna mesta pa prihranijo čas pri vsakodnevnih opravkih in poskrbijo, da imaš stvari vedno na dosegu roke.

Adijo praske!

Zaščite Airbump®, ki so bile uvedene skupaj z vozilom C4 Cactus, kot pravi prepoznaven grafični elementi varujejo karoserijo, pod njihovo protidrsno oblogo je ujet zrak, ki deluje kot odbijač, zato boš lahko mirnih živcev bočno sparkirala tudi v naglici.

A me slišiš?

Citroën premierno na svetu ponuja povezljivo kamero ConnectedCAM Citroën™ z visoko ločljivostjo. Ta petvratna limuzina ponuja tudi sklop opreme, ki vozniku olajša življenje: povezljiva navigacija z glasovnim prepoznavanjem, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji, opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu in sistem za nadzor mrtvega kota.

Varno povezana

Mirror Screen tehnologija omogoča vzpostavitev povezave s pametnim telefonom in podvojitev prikaza z njegovega zaslona na sredinskem zaslonu, zato boš od sedaj varno povezana in hkrati osredotočena na vožnjo.

Zelena moč

Novi C3 je opremljen z bencinskimi motorji zadnje generacije PureTech ter učinkovitimi in varčnimi dizelskimi motorji BlueHDi.

Sestavi si čisto svojega tukaj!