Napovedujemo: Spet doma (Home Again)

Čeprav se je poletje šele dobro začelo, že napovedujemo filmsko jesen. Romantična komedija SPET DOMA (Home Again) se začne prav na prvi šolski dan obeh hčerk prikupne Alice Kinney (Reese Witherspoon), ki se po ločitvi od njunega očeta (Michael Sheen) odloči zaživeti znova.

17. 7. 2017 | Promocijsko sporočilo

Da bi čim prej spet našla svoj mir, se s hčerkama preseli v rodni Los Angeles, kjer pod streho družinske hiše velikodušno sprejme tri privlačne in zabavne sostanovalce, ki ji nepričakovano prekrižajo pot. Med njimi se splete pristno prijateljstvo in tudi nekaj več, kar povzroči, da se Alice nehote spet sreča s svojo preteklostjo in odnosi za katere je bila prepričana, da jih je pustila daleč za sabo.

NAPOVEDNIK:

O ZGODBI:

Alice Kinney je na videz odločna in samozavestna štiridesetletnica, ki se ji družinsko življenje z očetom svojih otrok ne izide. Nekaj mesecev po ločitvi se preseli v varno in poznano okolje rojstnega Los Angelesa, kjer ji družbo delajo prijateljice iz otroštva, njena mama pa občasno poskrbi za vnukinji, ki nista najbolj navdušeni nad tem, da sta se morali preseliti na drug konec Amerike.

Čeprav se zdi, da njihovo življenje vrača v stare tirnice, se vse obrne na glavo, ko Alice skupaj s prijateljicami praznuje svoj štirideseti rojstni dan in med zabavo naleti na tri mlade filmske ustvarjalce, ki niso samo povsem brez denarja, ampak nimajo niti strehe nad glavo. Ponudi jim začasno prenočišče, kar povzroči, da se nekega večera s kovčkom v roki na pragu pojavi njen nekdanji mož z idejo, da bi vseeno poskusila rešiti svoj zakon.

Spet doma

ZANIMIVOSTI:

  • Ko je Reese Witherspoon snemala film Spet doma, v katerem igra štirideset letno Alice, je bila v resnici stara 40 let.
  • Film je režirala  Hallie Meyers-Shyer, ki je 10 let mlajša od glavne igralke. Gre za njen režijski prvenec, čeprav se že vse svoje življenje giblje med ustvarjalci romantičnih komedij. Kot otrok je igrala v uspešnici Past za starše, ki jo je režirala njena mama Nancy Meyers. Za romantično komedijo Spet doma je napisala tudi scenarij.

IGRALSKA ZASEDBA: Reese Witherspoon, Candice Bergen, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff, Reid Scott and Pico Alexander.
REŽIJA: Hallie Meyers-Shyer

SCENARIJ: Hallie Meyers-Shyer

ŽANR: Romantična komedija

Romantična komedija SPET DOMA v naše kinematografe prihaja 14. septembra.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri