Milka nagrajuje: kaj tebi pomeni prijateljstvo?

Na pragu poletja je Milka za vse prave ljubitelje čokolade in odličnih piškotov pripravila svojevrstno sladko novost: Milka Choco Lila Stix & Milka Choco Cow.

10. 5. 2012

Tako Milka Choco Lila Stix kot Milka Choco Cow sta izdelka, sestavljena iz hrustljavih piškotov in za nameček še oblita s slastno čokolado Milka, ki naravnost kličeta k druženju.

Nič čudnega torej, da se novi piškoti Milka Choco Lila Stix in Milka Choco Cow pogosto znajdejo v naših rokah na popoldanskih družinskih srečanjih ali večernih druženjih s prijatelji.

Milkin nagradni izziv

40 srečnežev in srečnic, ki bodo z nami delili misli, razmišljanja in prepričanja o prijateljstvu in njega pomenu, bo Milka nagradila z zavitkom najnovejših Milka piškotov.

Naš nagradni natečaj smo zagnali v četrtek 24. 5. 2012 ob 0:00,svoj prispevek pa boš lahko oddala najkasneje do 15. junija 2012.

Milka nagrajuje: kaj tebi pomeni prijateljstvo?

Naj ti pri iskanju navdiha malce pomagamo.

Takole so na temo prijateljstva modrovali nekateri slavni (in manj slavni):

  • "Samo prijatelji vidijo, da si še zmeraj isti, prijazen, normalen ti - ko se vsi drugi zgražajo, kako se vedeš." Charlotte Gray
  • "Prijateljstvo je neopisljivo razkošje, da se z nekom počutimo popolnoma varne, ne da bi morali izbirati misli ali tehtati besede." George Eliot
  • "Najboljši prijatelj je tisti, s katerim lahko sediš na verandi, ne zineš besedice, in odideš z občutkom, da je to bil najboljši pogovor, kar si ga kdajkoli imel." Avtor je neznan.
  • "Od vsega, kar ti modrost nakloni za popolnoma srečno življenje, je največ vredno, da imaš prijatelja." Epikur
  • "Prijatelj moj. Nikdar ne pričakuješ preveč od mene. Vesel si, kadar uspem, toda tudi neuspeh nič ne de. Pomagaš mi, kolikor moreš - toda najbolj pomembno je, da si ob meni." Wendy Smith
  • "Prijateljstvo poveča srečo in zmanjša bridkost, s tem pa podvoji naše veselje in prepolovi žalost." Joseph Addison
  • "Če se prijateljici usedeta k čaju in piškotom, odrineta vse skrbi sveta na rob zavesti - in za kratek čas zaživita v svojem raju." Pamela Dugdale
  • "Dovolite si biti nežni." Milka

Pa ti?

Kaj tebi pomeni prijateljstvo?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri