Nagradni Dove izziv v 5 korakih!

Sporočilo blagovne znamke Dove je že vrsto let resnična lepota. Vse smo vzljubile njihova sporočila, v katerih nastopajo običajne ženske, iz katerih žari ta samozavest in notranja lepota ... Si želiš biti del stylinga v Cosmopolitanu, ki ga bomo pripravlili v sodelovanju z Dove?

30. 5. 2012

Odlično, kajti Dove je v sodelovanju s Cosmopolitanom pripravil nagradno igro, ob koncu katere bo deset izmed sodelujočih nastopalo v stylingu v novembrski številki Cosmopolitana.

Medtem ko bodo v reviji Cosmopolitan vsak mesec podrobno opredelili enega izmed 5 korakov nege in ti tako pomagali do pravilne vsakodnevne rutine nege kože, bomo na spletnem portalu Cosmopolitana vzporedno peljali nagradni Dove izziv v 5 ustreznih etapah.

Med sodelujočimi dekleti bomo:

  • po principu sreče pri žrebu nagradili kar 10 lastnic fotografij in spodbudnih misli z Dove nagradnimi paketi,
  • po zaključku serije vseh petih nagradnih Dove izzivov pa bomo med vsemi sodelujočimi izbrali in povabili osem izbrank, ki bodo nastopale v čisto pravem Dove stylingu. Kaj lahko gre torej lahko za priložnost tvojega življenja :)


In ... ta trenutek se že lahko odzoveš na naš prvi Dove nagradni izziv.


Dove nagradni izziv - I. korak!

Tvoja naravna lepota!

V svetu fotošopiranih in z vsemi mažami namazanimi obrazi, ki se nam smejijo z vseh obcestnih plakatov, revij, pa malih in velikih ekranov se zdi, da skorajda ne vemo več, kakšen je naravno lep, človeško zanimiv in pristno simpatičen naraven obraz. In zato te v skladu z Dove poslanstvom naravno lepega izzivamo, da svoj obraz dodobra umiješ in očistiš s kakšnim odličnim - koži prijaznim - milom ter svoj obraz - tako lepega, kot ti ga je namenila mati narava - fotografiraš. Svoji fotografiji še pripiši kratko osebno ali sposojeno osebnostno motivacijsko modrost ali pozitivno misel, ki prebuja samozavest in govori o tvoji resnični lepoti.

Prvi del nagradnega Dove izziva bomo zaključili 14. junija, naslednjega od petih, ki mu bodo sledili, pa ponovno odprli z izidom nove revije Cosmopolitan.

Dove Facebook