Nagradna igra Naomi by Naomi Campbell

Naomi se v akciji za Naomi dekle 2010 poslavlja z nagradno igro, v kateri bo tri sodelujoče obdarila s svojim najnovejšim parfumom Naomi by Naomi Campbell.

Nagradna igra Naomi by Naomi Campbell (foto: Naomi campbell) Naomi campbell
10. 11. 2010 | Promocijsko sporočilo

Sodobna in vznemirljiva cvetno sadna dišava Naomi by Naomi Campbell je po besedah samega super modela:

"Dišava polna presenečenj. Občutek imam, da bo všeč ženskam, ki že uporabljajo moje parfume, osvojila pa bo tudi srca mnogih drugih."

Podarjamo tri primerke!

Če se želiš potegovati za enega od treh parfumov Naomi by Naomi Campbell, za hip premisli preden odgovoriš na naše spodnje anketno vprašanje in potem, ko boš glasovala za opcijo, zapiši (stavek ali dva bosta dovolj), zakaj si se odločila tako.

Svojo obrazložitev - vezano na spodnji nagradni kviz (in brez skrbi - ker gre za tvoje mnenje, do katerega imaš seveda vso pravico - tvoj odgovor ne more biti pravilen oz. nepravilen) nam pošlji na nagrade@adriamedia.si (pripis: Naomi by Naomi Campbell).

Ne pozabi pripisati še svojega imena, naslova in telefonske številke.

Nagrajenke bo določil žreb.

Nagradni kviz

Premisli, glasuj in s svojim mnenjem sodeluj v nagradni igri:

  • Katerega od naslednjih darilc (če predpostavimo, da naj bi bila vsa približno enakih vrednosti) bi se ti osebno najbolj razveselila?

Glasovanje je končano.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri