Lepa Afna: "To obleci, ko greš na prvi razgovor za službo!"

Priljubljena lepotna blogerka Lepa Afna je v sodelovanju z Vzajemno pokazala, kako se obleči, da na razgovoru narediš čim boljši vtis na bodočega delodajalca. Poleg tega pa te vabi, da sodeluješ v hudi nagradni igri.

24. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

Prvi razgovor za službo? Ni panike!

Vzajemna ti pomaga na poti v odraslost, saj je razgovor lahko stresen. Zato je v sodelovanju z modno blogerko Lepo Afno pripravila nasvete o pravi izbiri kosov za popoln stajling. Tokrat ne samo za zabavo, saj koristno svetuje tudi o kombinacijah, ki ti bodo morda priskrbele novo službo!

V videu si poglej, kaj je za razgovor primerno obleči in kaj nikakor ni priporočljivo.

Spedenaj si hud gud šiht in hude nagrade!

 
Vzajemna te skupaj z Lepo Afno vabi, da sodeluješ v nagradni igri za stilsko dovršene nagrade – med drugim bo med sodelujočimi v nagradni igri tega tedna izbran dobitnik/dobitnica stajlinga v Sportini. Vsak teden pa bodo podeljene nove nagrade.

GLASUJ IN SE POTEGUJ ZA NAGRADE na spletni strani spodaj

http://odrasel.si

Dobrodošla v odraslosti ;)

Če si ravnokar izgubila študentski status ali dopolnila 26 let, je Vzajemna pravi naslov zate, saj te bo enostavno pripravila na odraslost.

Ob sklenitvi najugodnejšega dopolnilnega zavarovanja pa prejmeš tudi eno izmed lepih daril.

Spremljaj portal odrasel.si, kjer skrbijo za vedno sveže, zanimive in zabavne vsebine o tem, “kako si spedenat gut šiht.”