Končno v kinu: Poredne mame

Zaupanja vredna, preveč navezana, tigrica.... kar vam pade na pamet – za vsak opis se bo našla ustrezna mama. Je preveč pričakovati, da se bomo vse lepo razumele? Nora komedijo o rivalskem svetu sodobnih mam že v kinu!

Končno v kinu: Poredne mame (foto: Blitz Film) Blitz Film
26. 8. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ko se strga mami

Že tako nas bombardirajo s presežkom informacij – tehnične aplikacije, pomembni blogi, ´strokovni´ nasveti, komentarji izpod čela... a doslej še nič ni razrešilo težave, s katero se spopadamo prav vse mame: kako vse to opraviti v piškavih 24 urah, ki jih imamo na voljo, da ohranimo naše družine kolikor toliko zdrave, nahranjene in normalno delujoče, pri tem pa na obrazu obdržimo nasmešek. Sploh katera aplikacija ali ´hešteg´ naslavlja ta problem? Lahko krivimo mamo, ki se ji občasno skeglja? #Ne in #Ne, ne moremo :)!

Popolno življenje mam je le navidezno

Zgodba filma scenaristov Prekrokana noč, je zrcalna slika vsakdana mam. Amy Mitchell postavlja svojo družino na prvo, drugo in tretje mesto. Na videz živi ´popolno življenje´ - ima lep zakon, nadpovprečne otroke, čudovito hišo, izjemno lepoto in zavidljivo kariero. Toda njen otročji soprog, otroci in njen kretenski šef jo imajo za samoumevno. Kar naprej se trudi, da jim ugodi, in še malo, toda nikoli ni dovolj. Ko ji rivalske mame v šoli njenih otrok stopijo na žulj, Amy poči film.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri