Ko kondom spremeni vse

Cosmo dekleta obožujemo intimo. A uporabi kondomov se, roko na srce, še zmeraj rade izognemo. Ne zato, ker nebi postavljale varnost na prvo mesto pač pa zato, ker marsikateri med nami kondomi preprosto ne odgovarjajo.

Ko kondom spremeni vse (foto: SKYN) SKYN
19. 9. 2016 | Promocijsko sporočilo

Čeprav je znanstveno dokazano, da kondom med spolnim odnosom ne zmanjšuje užitka, se mu predvsem veliko moških rado izogiba ravno s tem izgovorom. Precej pripadnic nežnejšega spola se nad kondomi pritožuje tudi zaradi preobčutljivosti ali alergije na lateks, le malokatera pa se zaveda, da se je tem težavam z lahkoto moč izogniti.

Občuti vse!

Ste že preizkusile kondome SKYN? Ustvarjeni so za vse, ki veste, kaj hočete in vas ni strah to tudi zahtevati. Tudi od kondomov. Za vse vas torej, ki ste se odločili občutiti vse, ne samo v spalnici, pač pa tudi v življenju! Kondomi SKYN so namreč plod najnovejše tehnologije in razviti zato, da tebi in tvojemu partnerju omogočijo resnično intimno seksualno izkušnjo.

Sestavine intimne spolne izkušnje

SKYN kondomi so narejeni s tehnologijo SKYNFEEL™, tehnološko naprednim materialom Poliizopren, ki ne vsebuje naravnega lateksa. In zakaj je to tako pomembno? Kondomi so zaradi tega precej mehkejši kot običajnih kondomi iz lateksa, kar pomeni, da je spolni odnos s kondomi SKYN udobnejši in resnično občutiš vse. Seveda pa je najpomembnejša varnost in zanesljivost: kondomi SKYN so podvrženi izjemno strogim testom in zadovoljujejo najvišje standarde varnosti, tako da so učinkovita zaščita pred nosečnostjo, hkrati pa nudijo naraven občutek.

Pet razlogov za SKYN

Ne dvomi, v rokah imaš vstopnico za svet izjemne občutljivosti, s katero bosta s partnerjem občutila prav vse. Zakaj bi torej preizkusila SKYN?

  • Ker kondomi SKYN ne vsebujejo lateksa in so še posebej primerni za osebe alergične ali občutljive na naravni lateks.
  • Ker so narejeni iz mehkega in udobnega materiala, ki omogoča naravno prilagajanje in občutek. 
  • Ker so zanesljivi in varni.
  • Ker združujejo čvrstost klasičnega kondoma in visoko stopnjo občutljivosti ultra tankega kondoma.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri