Kam na izlet ta vikend? V Celje!

Nasveti za zdravo življenje, poročne obleke, sladke dobrote, pisani tulipani, odlična hrana in Instagrama vredne kavice - ta vikend v Celju vse na enem mestu!

13. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

V drugi polovici marca na Celjskem sejmišču že tradicionalno praznujejo pomlad. Priljubljeni spomladanski sejmi z najdaljšo tradicijo v Sloveniji bodo tudi letos ponudili bogat program in pestro kulinarično ponudbo, zato bomo z lahkoto našle kaj zase.

V soboto, 17. marca, in nedeljo, 18. marca bomo lahko obiskale 23. sejem Flora, 17. sejem Poroka, 14. sejem Altermed, 41. ApiSlovenija, 3. festival hrane in pijače Kulinart ter 3. Festival kave Slovenija, znotraj katerih se bo predstavilo več kot 480 razstavljavcev iz Slovenije in tujine.

V razširjenem programu 23. sejma FLORA bodo »v živo« predstavljeni cvetličarski trendi. Več kot 100 predavanj o zdravem življenju ter novih zdravilnih in kuharskih tehnikah  pa prinaša 14. sejem ALTERMED. Na 3. festivalu hrane in pijače KULINART se bodo predstavili ponudniki lokalno pridelanih in domačih izdelkov, vinarji, pivovarji in kmetije iz vseh delov Slovenije.

Obisk je mogoč med 9. in 18. uro, program dogajanja pa si oglej na spletni strani  www.ce-sejem.si in www.festivalkaveslovenija.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri