GREMO NA LADIES NIGHT!


LADIES NIGHT: MILO ZA DRAGO (Simple Favor)

13. september ob 20.00 v vseh kinih Cineplexx

7. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo


V četrtek, 13. septembra, bo v kinih Cineplexx ponovno večer, rezerviran za dame. Tokrat vas bo navdušil eleganten triler, poln preobratov in izdaj, skrivnosti in razodetij, ljubezni in zvestobe, umora in maščevanja. Film Milo za drago (Simple Favor) režiserja Paula Feiga je zgodba o mami blogerki Stephanie (Anna Kendrick), ki se odloči, da bo odkrila resnico o izginotju njene najboljše prijateljice Emily (Blake Lively). Stephanie se pri iskanju pridruži Emilyin mož, Sean (Henry Golding). Zgodba temelji na knjižni uspešnici pisateljice Darcey Bell iz leta 2017.

Vse obiskovalke Ladies nighta bodo prejele promocijski izvod revije Lady.

Rezervacija in prodaja vstopnic na: https://bit.ly/2N0UvSn


 

Kratka vsebina filma
 

Sijoč in dodelan videz lahko vara. Nihče ni, kar se zdi.
V osrčju zgodbe je nepričakovana junakinja, vedno vedra in praktična mama iz predmestja in vlogerka Stephanie (Anna Kendrick). Njeno živahno iskanje družinske sreče, prijateljstev in za obliznit dobrih kuharskih receptov jo po naključju pripelje v zamotano klobko umazanih skrivnosti in usodnih laži, ko spozna nadvse glamurozno mamo Emily (Blake Lively).Emily že ob prvem srečanju Stephanie predlaga, da bi se njuna sinova skupaj igrala, in Stephaniejina radovednost se razvname. Emily je skrivnostna in nadvse očarljiva, sploh ker živi življenje na veliki nogi: služba v mestu v svetu visoke mode, privlačen soprog, britanski pisatelj, in do zadnje podrobnosti popoln dom, kot bi ga izrezali iz kakšne za to specializirane revije. Stephanie je počaščena, da se Emily – tako vsaj kaže – naveže nanjo in jo ima za zaupnico in novo najboljšo prijateljico. Stephanie ima občutek, da ji je kot materi uspelo vdreti v svet svojih najbolj ekstravagantnih sanj.


»Eno uslugico bi potrebovala,« lepega popoldneva navrže Emily. Stephanie brez obotavljanja pristane, da bo po šoli pobrala Emilyjinega sina Nickya in ga peljala k sebi domov. A nekaj povsem preprostega se grdo zaplete, in Stephanie obtiči sama z Nickyjem, ne da bi se ji sanjalo, kaj se dogaja. S svojo vlogersko mantro »mame, najbolje, da vse postorite same« v mislih se s pomočjo svojih sledilcev na družabnih omrežjih loti iskanja izginule prijateljice. Niti sanja se ji ne, v kako zapleten misterij se zapleta; na preizkušnjo bodo postavljene meje prijateljstva in razkrite bodo šokantne skrivnosti. Stephanie se namreč podaja na kot noč temačno in živce parajoče potovanje v prevare, dvoličnost in prekrške – tudi svoje.