Dimensions festival: zabava na morju, pod zemljo in v amfiteatru

Če se boš konec meseca odpravila v hrvaško Istro, lahko v prvi jesenski mesec zakorakaš v ritmu elektronike. Na festivalu Dimensions v Puli pa ne pripravljajo samo slastnega line-upa, pač pa tudi vzdušje, ki ga ne boš kar tako pozabila.

Dimensions festival: zabava na morju, pod zemljo in v amfiteatru (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
16. 8. 2018

Utrdba Punta Christo

V največji avstro-ogrski utrbi, za katero domačini skrbijo skozi vse leto, se bodo odvile divje zabave. V tunelih in sobah živi majhna skupnost, zato lahko v trdnjavi najdeš postelje, kavče in celo televizijo.

Pulski Amfiteater

Kot gladiatorka se boš počutila na otvoritvenem koncertu festivala, 29. avgusta, ko bodo v največji zgodovisnki znamenitosti Pule večdnevno žurko začeli Kraftwerk, Nils Frahm, Nubya Garcia, Moodymann in drugi.

Zabava na ladjah

Vsak dan se lahko vkrcaš na eno izmed šestih ladij, ki bodo v ritmu glasbe, ki jo boš izbrala, zaplule po jadranskem morju. Pazi, da te ne vrže čez krov!

V podzemlju

Techno, house in elektronika so se na začetku razvijali v underground krogih in še danes nosijo priokus svoje podtalne preteklosti. V pozabljenih skrivnih tunelih in zakloniščih, ki jih je za seboj pustila druga svetovna vojna, bodo hudi ritmi zadoneli med štirimi stenami.

Ven iz mesta

Če se letos še nisi potepala po Hrvaškem, lahko za to izkoristiš tudi Dimensions festival. V neposredni bližini dogajanja so Plitvice in narodni park Krka. Če pa se odpraviš malo dlje ali podaljšaš svoj dopust, lahko obiščeš tudi Dubrovnik ali celo Črno Goro.

Pripravila Anamarija Lukovac
Fotografije: Promocijsko gradivo

Preberi še: Stvari, ki jih je dobro vedeti, ko greš kampirat

Priporočamo tudi: Lepotni trik, ki te bo rešil mastnih las (na potovanju)