Občutljiva koža? Ta izdelek bo tvojo kožo očistil nežno, a učinkovito

Temeljito vsakodnevno čiščenje je prvi korak učinkovite nege kože. Jutranje in večerno čiščenje kože odstrani nečistoče, ličila in odvečni sebum, tonificiranje pa pomaga povrniti naravno pH-vrednost kože. 

Občutljiva koža? Ta izdelek bo tvojo kožo očistil nežno, a učinkovito (foto: Profimedia) Profimedia

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] je celovita linija čistilnih izdelkov za vse tipe kože in želje: čistilni gel, blago čistilno mleko, micelarna čistilna pena in micelarni čistilni fluid, tonik in micelarni odstranjevalec ličil za oči bodo zadovoljili potrebe še tako zahtevne lepotne navdušenke.

Blaga, a učinkovita linija je bila posebej zasnovana tako, da ne izsuši tvoje kože

Eucerinovi čistilni izdelki združujejo izjemno blag čistilni kompleks in hialuronsko kislino ter druge vlažilne sestavine naravnega izvora, kar pomaga ohranjati naravno ravnovesje vlage v koži. 

Vsi izdelki v liniji so klinično in dermatološko potrjeno primerni za občutljivo kožo, ki je po njihovi uporabi čista in mehka.

Cosmo testira

Cosmopolitan uredništvo je preizkusilo Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarno čistilno peno, ki je bila nominirana tudi za Cosmopolitan Beauty Awards.

Micelarna čistilna pena, ki odstrani nečistoče in vodoodporna ličila, je obogatena je z vlažilnimi sestavinami, ki kožo očistijo, ne da bi jo pri tem izsušile.

Primerna je za vsakodnevno uporabo in tudi, če imaš občutljivo kožo.

Eucerin čistilna pena je prva micelarna pena, ki združuje izjemno blag čistilni kompleks in hialuronsko kislino ter druge vlažilne sestavine naravnega izvora, kar pomaga ohranjati naravno ravnovesje vlage v koži, ta pa je po uporabi čista, navlažena, mehka, matirana in osvežena.

Več informacij o Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] liniji preberi tukaj.

Foto: Profimedia, promocijsko gradivo