Nov LEPOTNI pripomoček, ki te OSVOBODI (in POLEPŠA posebne dele tvojega telesa)

Zamisli si, da je pred tabo dan, poln obveznosti in druženja z ljudmi, ti pa ne veš, ali boš ob vsej noriji ohranila udobje in prijeten telesni vonj ali te bosta potenje in razdražena koža pod pazduhami že sredi dneva spravila v zadrego. Vse imamo to težavo, vsaj dokler ne najdemo idealnega izdelka, ki spravi v red naše pazduhe. 

Verjetno bi zato tudi ti takoj dvignila roko za prijetno dišeče in hkrati tudi lepe pazduhe, saj je prav osvobajajoče, ko ti v službi ni treba več držati rok skupaj zaradi madežev potu na svoji najljubši bluzi, obenem pa greš proti večeru lahko brez skrbi na vadbo in ne skrivaš pazduh. Kdo pravi, da pazduhe ne morejo biti lepe?

Sodobna ženska se v svoji koži počuti dobro, če je negovan in urejen prav vsak košček njenega telesa. Ko čutiš, da je prav vsak delček tebe lep, začutiš svobodo, udobje in samozavest. In tvoj dan je narejen! 

To ni običajen antiperspirant, to je lepotni eliksir 

Zdaj pa si zamisli dragoceno mlečno esenco, ki vsebuje minerale in vitamine in v trenutku poskrbi za mehko in lepo kožo pod pazduhami. Nivea je namreč ustvarila popoln dodatek, preprost kot mleko in dragocen kot eliksir, ki celovito dopolni vaš lepotni ritual. To ni le antiperspirant za zaščito pred potenjem, temveč je edinstven lepotni anitperspirant, s katerim lahko svetu pokažeš prav vse atribute.

NIVEA Beauty Elixir DEOMILK je znanstveno odkritje, ki v antiperspirant vnaša blagodejne lastnosti mleka. Po več letih intenzivnih raziskav je Nivea namreč odkrila, iz česa izvira izjemna naravna moč mleka. Strokovnjaki pri znamki so iz njega izločili bistvene snovi za nego kože, zlasti tiste za nego kože po britju, ki vključujejo minerale (kalcij), vitamine (C in E) in provitamine (B5). Nivea jih je dodala v peresno lahko formulo, ki 48 ur ščiti pred potenjem in neprijetnim vonjem ter ne vsebuje etilnega alkohola, zato je idealna za občutljivo kožo, tudi po rednem britju. Mlečna esenca, ki se hitro vpije, učinkuje ob stiku s kožo, da jo ohrani navlaženo, in pomaga odpraviti razdraženost. To sta ključna koraka, da koža ostane naravno lepa, zdrava in gladka

NIVEA Beauty Elixir DEOMILK je na voljo v treh linijah. SENSITIVE je posebej namenjena občutljivi koži, odlikuje pa jo tudi tudi prijeten, blagodejen vonj belih cvetlic. FRESH vsebuje posebno formulo za osvežitev čutov, ki zagotavlja dolgotrajno svežino in vonj, učinek pa okrepijo cvetlične note. DRY pa vsebuje visokoučinkovito formulo za zaščito pred potenjem, zagotavlja dolgotrajno in prijetno suhost ter obenem ščiti kožo pred izgubo vlage. Ponaša se s klasičnim Nivea vonjem z modernim pridihom nežnega, belega jasmina.