Hulala, predstavljamo TI še 4 (HUDE) modne trende letošnje jeseni in zime

Tokrat boste na svoj račun prišle vse ljubiteljice (visokih) pet...

Hulala, predstavljamo TI še 4 (HUDE) modne trende letošnje jeseni in zime (foto: FOTO: promocijski material) FOTO: promocijski material

… in modeli, ki ti jih predstavljmo imajo eno skupno lastnost – v njih boš videti izjemno seksi in seveda trendovsko.

Pa začnimo…

1. Klasični, a hudo seksi gležnarji

Gležnarji so idealna prehodna obutev, ki te bo rešila v vseh modnih zagatah. Modela spodaj, pa sta tako krasna, da ju boš lahko obula praktično za vse priložnosti – za v službo, pomemben dogodek, večerjo v dvoje...

2. Pridih divjega zahoda

Stil divjega zahoda - nekateri ga obožujejo, drugi se držijo za glavo. Če si med tistimi, ki ga obožujejo, potem ta model enostavno mora krasiti tvojo garderobno omaro.

3. Čevlji z debelo peto nadaljujejo trendovski pohod

Za ljubiteljice visokih pet, ki si tu in tam zaželite več udobnosti, bo idealna izbira spodnji model. Sicer pa ga boste, zaradi udobnosti, vzljubile tudi tiste, ki sicer niste vajene vrtoglavih petk.

4. Spomin iz 80. in 90. let: bulerji

Kljub temu, da je članek namenjen visokim petam, pa vseeno ne moremo mimo trenda iz 8o. / 90. let: čevelj, ki ga boste (ali pa ste ga že) srečale na ulicah.

Še več obutev, tebi pisane na kožo, boš našla v trgovinah CCC Shoes&Bags. Hitro skoči na njihovo spletno stran TUKAJ in si oglej njihov pester izbor trendovskih obutev in torbic po zeloooo dostopnih in ugodnih cenah.

FOTO: promocijski material in Shutterstock