Nasvet#5: Kako dosežeš svež videz?

Si želiš cel dan izgledati popolno? Uporabi svoja najljubša ličila na pravilen način!

Nasvet#5: Kako dosežeš svež videz? (foto: X factor) X factor
7. 2. 2014

Max Factor Bronzer - to je izdelek, ki mu lahko rečemo kar »multipraktik«. Z njim oblikujemo obraz v pravilen oval, temnimo polt, osenčimo določne predele na obrazu in telesu, da so bolj izraziti in seveda na koži ustvarimo diskreten sijaj, ki ga z nanosom tekoče podlage izgubimo.

1. KORAK

Nega je osnova. Na obraz si nanesi negovalno vlažilno kremo, ki je primerna za tvoj tip kože. Priporočam Olay Complete care kremo, saj koži zagotovi nego, vlago in zaščito ter je obenem idealna podlaga za ličenje. Počakaj, da se krema vpije v kožo.

2. KORAK

Na predel vek si s prstnimi blazinicami ali z gobico nanesi korektor/puder v stiku - Max Factor Pan Stick. Ta ti bo podaljšal obstojnost ličil. Z njim ne varčuj, plast nanosa naj bo malce debelejša.

3. KORAK

Sledi nanos tvoje najljubše Max Factor tekoče podlage, ki jo na obraz naneseš z gobico ali prstnimi blazinicami. Nanesi jo tudi ne predel vek, kamor si že predhodno nanesla Max Factor Pan Stick.

4. KORAK

Vse skupaj dobro utrdi s pudrom v prahu ali kamnu, priporočam Max Factor Loose Powder ali Creme Puff. Pri tem naj te opozorim, da na vekah z nanosom pretiravaj, na ostalih delih obraza pa ne. Polt mora ostati še vedno malce sijoča.

5. KORAK

Ker ima tvoja polt po uporabi tekoče podlage zelo enakomeren izgled, moraš to monotonost razbiti. Uporabi Max Factor Bronzer, s katerim diskretno poudariš vse globine na obrazu.

Tina ti še dodatno svetuje:

  • »Pod ličnicami si nanesi mat bronzer, na konice lic pa marelično ali nežno rožnato rdečilo - blusher, ki je lahko malce svetleč - pearl. Uporabi ga tako, da se pred ogledalom zasmejiš in nato obarvaj lička. Na najbolj izpostavljenem oz. izbočenem delu obraza uporabi osvetljevalec – sheemer ali pa kar belo pearl senčilo, ki bo poudarilo svežino tvojega obraza. Pri količini vseeno ne pretiravaj, ker se boš v nasprotnem primeru preveč svetila. Bronzer lahko uporabiš ob liniji lasišča, da zožiš obraz; predvsem svetlolaske pazite, da ne boste obarvale svojih las!«

puder max factor x