Nasvet #1: o ličenju in negi kože

Tina Fabjan vodja umetnikov ličenja za Max Factor je samo zate in za vse bralke Cosma pripravila nasvet o ličenju in negi kože.

5. 1. 2014 | Promocijsko sporočilo

»Tvoja koža je ena in edina, zato moraš zanjo skrbeti redno. Zjutraj in zvečer si vzemi dve minutki za nego. Čistilno mleko, tonik, krema - to je osnova. 

Predlagam, da uporabiš Olay Gentle Cleansers Refreshing Face Wash – blag osvežujoč gel za čiščenje obraza, očesni make-up odstraniš z odstranjevalcem Olay Eye Make-up Remover Cream, kot zadnji korak pred nanosom kreme pa uporabi Olay Gentle Cleansers Refreshing Toner – blag, osvežujoč tonik za čiščenje obraza.

Če ti tekoča podlaga »ustvari luske« na nosku, čelu, bradi..., je piling dobra dodatna nega, saj bo odstranil vse odmrle celice in ogrce. Uporabi ga dvakrat tedensko. Tvoji koži privošči tudi bogato negovalno masko, zadostujejo že te za enkratno uporabo.

Na prvi pogled izgleda veliko izdelkov ter časa, a kmalu ti bo to postalo obvezna rutina, ki resnično deluje. Le dobro negovana in čista koža bo tudi pričarala lep make-up. Da bo vse skupaj bolj zabavno, priredi »girls night«, povabi prijateljice in skupaj se razvajate ob dobrem filmu, pogovoru in ob kozarčku cosmopolitana.«

Tina